De ce nu mai vorbește Meghan Markle cu tatăl ei. Ce a făcut bărbatul pentru fiica lui, în tot acest timp

De ce nu mai vorbește Meghan Markle cu tatăl ei. Ce a făcut bărbatul pentru fiica lui, în tot acest timp
De ce nu mai vorbește Meghan Markle cu tatăl ei?

Meghan Markle nu are o relație bună cu tatăl ei, dar se înțelege de minune cu cea care i-a dat viață. De unde au pornit discuțiile dintre ducesa de Sussex și acesta și ce a făcut bărbatul pentru fiica lui în tot acest timp?

De ce Meghan Markle nu mai vorbește cu tatăl ei?

Meghan Markle și tatăl ei nu-și mai vorbesc de o bună bucată de vreme. De asemenea, aceasta și-a pierdut și câțiva dintre prieteni în perioada în care a decis să înceapă o poveste de dragoste alături de Prințul Harry. Se pare că în acest sens sacrificiul a fost unul meritat, pentru că rodul iubirii lor – Archie – a venit la scurt timp.

Cu toate astea, în privința relației dintre ea și tatăl său nu s-au mai putut face multe, iar acum anumite adevăruri ies la iveală, mai ales de când Meghan și Prințul Harry au părăsit Casa Regală a Marii Britanii și au renunțat la titlurile lor. Totul a început după ce Thomas Markle a înscenat o scenă cu paparazzi pentru a profita de notorietatea lui Meghan. Ducesa a refuzat ca bărbatul să fie prezent la nunta sa, iar relațiile s-au răcit treptat până au ajuns să nu-și mai spună niciun cuvânt.

Thomas și Meghan Markle
Thomas și Meghan Markle

Cu ce se ocupa Thomas Markle în trecut?

Thomas și Doria, mama soției prințului Harry, s-au despărțit pe când aceasta abia învăța să meargă, iar cinci ani mai târziu au divorțat oficial. Meghan a stat cu mama ei la început, ulterior – în adolescență – locuind cu Thomas. John Dlugokecki, fotograful liceului de fete din L.A. unde a învățat Meghan a susținut că a văzut-o pe aceasta doar în compania tatălui, niciodată cu mama. De asemenea, colegele ducesei nu știau că ea are o mamă de culoare, toate crezând că are origini cauzaziene. Thomas Markle era specialist de lumini, astfel că era des chemat la școală pentru ajutor, atunci când se punea în scenă câte o piesă de teatru a liceului.

Urmăriți Playtech.ro și pe