Meghan Markle și Prințul Harry, gest incredibil pe străzile din Los Angeles. Ce au surprins camerele de supraveghere

Meghan Markle și Prințul Harry, gest incredibil pe străzile din Los Angeles. Ce au surprins camerele de supraveghere
Meghan Markle și Prințul Harry, gest incredibil pe străzile din Los Angeles. Ce au surprins camerele de supraveghere

Meghan Markle și Prințul Harry au fost surprinși pe străzile din Los Angeles, pentru prima dată, făcând un gest incredibil. Îmbrăcați comod, cuplul regal a fost însoțit de securitate într-un SUV, dar au ales să meargă și singuri o porțiune din drum.

Meghan Markle și Prințul Harry, gest incredibil pe străzile din Los Angeles

Cuplul regal a fost fotografiat pentru prima dată în LA, în timp ce livra mâncare pentru organizația caritabilă Angel Food, după ce ducesa a vrut ca soțul ei să vadă orașul ”prin ochii filantropiei”. Harry și Meghan au fost surprinși pe camerele de supraveghere când au sosit la apartamentele comunitare Sierra Bonita din Hollywood în SUV-ul lor, la ora 10:55. Cei doi au fost însoțiți de o echipă de securitate ce îi urmărea îndeaproape dintr-un alt SUV. Cuplul regal a dorit să își desfășoare activitatea, însă, fără compania gărzilor de corp.

Îmbrăcați lejer în blugi, Meghan și Harry au respectat noile reguli ale Californiei cu privire la acoperirea feței, emise de guvernatorul Gavin Newsom pe 15 aprilie. În timp ce Harry a ales să își acopere gura și nasul cu o bandană albastră, Meghan a purtat ceea ce părea a fi o mască chirurgicală albă. Cei doi au purtat, de asemenea, o singură mânușă pe mâna dreaptă.

„Ea a spus că dorește să facă ceva pentru a dărui de Paște”

Directorul executiv al proiectului Angel Food, Richard Ayoub, a declarat că ducii de Sussex au avut o atitudine modestă pe parcursul activității lor de voluntariat, adaugând că organizația a fost onorată de prezența lor. „Erau extrem de normali, cu picioarele pe pământ și erau cu adevărat interesați de fiecare persoană pe care o întâlneau”, a spus Ayoub.

„S-au alăturat bucătarilor noștri, s-au amestecat printre clienții – au vrut doar să se asigure că oamenii simțeau dragostea și aprecierea. Ceea ce a spus Meghan este că a vrut să-i arate lui Harry Los Angeles prin ochii filantropiei. Ea a spus că dorește să facă ceva pentru a dărui de Paște și vorbind cu Doria Ragland, mama ei, i-a spus că Project Angel Food are nevoie de ajutor, iar Meghan a spus:„ Da, genial””, a mai povestit Ayoub, potrivit dailymail.co.uk. 

Urmăriți Playtech.ro și pe