Meghan Markle, prima apariție la TV după Megxit. Ce a anunțat acum soția lui Harry

Meghan Markle, prima apariție la TV după Megxit. Ce a anunțat acum soția lui Harry
Meghan Markle, o primă apariție TV după separarea de familia regală

Prima apariție televizată a fostei ducese de Sussex, Meghan Markle, a fost bifată, după ce ea și Prințul Harry au renunțat la titlurile regale.

Fosta ducese de Sussex, prima apariție la TV

Fosta actriță din Suits a povestit într-un interviu pre-înregistrat, pentru emisiunea Good Morning America despre noul documentar Disney, Elephant, și despre experiența sa ca naratoare. Documentarul a fost lansat pe platforma online Disney+.

„Sunt foarte recunoscătoare că am avut oportunitatea să particip în a aduce povestea elefanților la viață. Mă simt foarte norocoasă că am putut să am o experiență directă cu elefanții în habitatul lor natural.

Atunci când petreci timp conectându-te cu ei și cu celelalte animale sălbatice, începi să înțelegi rolul pe care îl avem în păstrarea lor în viață și siguranța lor“, a mărturisit fosta ducesă.

Meghan, activistă pentru drepturile animalelor

De-a lungul interviului, Meghan, care este și o activistă pentru drepturile animalelor alături de soțul ei, a declarat:

„Vedeți în acest documentar cât de remarcabile sunt, amintirile lor sunt grozave, conexiunea turmei, protejarea puilor lor. Cred că mai mult ne seamănă decât ne sunt diferiți.

Meghan Markle, naratoarea documentarului Disney, Elephant
Meghan Markle, naratoarea documentarului Disney, Elephant

Sper ca atunci când oamenii vor viziona acest film, vor realiza cât de conectați suntem cu toții între noi și că, dacă am fi mai conștienți în legătură cu obstacolele cu care ne confruntăm, cred că am fi mai înțelegători unii cu alții. Nu mă refer doar la relațiile interumane, ci și la conviețuirea cu animalele de pe acest pământ“.

Meghan și Harry au renunțat la drepturile regale pe data de 31 martie 2020 și s-au mutat în Los Angeles alături de fiul lor, Archie.

Săptămâna trecută, cei doi au cumpărat alimente și le-au împărțit persoanelor afectate de pandemia de noul coronavirus. Totodată, cuplul a finanțat și fundația locală Project Angel Food.