24 mai 2021 | 17:28

Cum a petrecut Andreea Bălan la aniversarea de un an cu Tiberiu Argint. Declarația de dragoste care i-a topit pe fani

Monden
Cum a petrecut Andreea Bălan la aniversarea de un an cu Tiberiu Argint. Declarația de dragoste care i-a topit pe fani
Cum a petrecut Andreea Balan la aniversarea de un an cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan iubește și este din cale-afară de fericită. După divorțul dureros de tatăl fetițelor sale, soarele a răsărit și pe strada frumoasei blondine. Jurata de la Te Cunosc de Undeva și iubitul ei Tiberiu Argint au sărbătorit un an de relație, iar fanii artistei sunt în extaz. Admiratorii celebrei coregrafe speră să o vadă, cât mai curând, din nou în fața altarului alături de bărbatul care i-a readus zâmbetul pe față.

Cum a petrecut Andreea Bălan la aniversarea de un an cu Tiberiu Argint

La aproape 37 de ani, Andreea Bălan a trecut prin multe, cât alții în 10 vieți, dar de fiecare dată a avut puterea de a se ridica din locul în care obstacolele și problemele au încercat să o doboare. De când l-a întâlnit pe fratele Soniei Argint, blondina radiază de fericire, iar acest lucru este din ce în ce mai vizibil.

Andreea Bălan și partenerul ei de viață au sărbătorit un an de relație într-un mod inedit. Blondina și Tiberiu Argint sărbătoresc regește. Cei doi au plecat într-un sejur de lux în Dubai, acolo unde se bucură de paradisul soarelui torid, nisipurilor fine și a nopților eterne.

Pentru că își ține la curent fanii cu absolut tot ce face, Andreea Bălan a postat o serie de imagini spectaculoase, care au stârnit invidia iubitorilor de vacanțe. Din fotografii se poate vedea că jurata de la Te Cunosc de Undeva este foarte fericită și împlinită alături de iubitul ei. Mai mult de atât, se pare că cei doi nu se mai ascund deloc și au început să-și facă, din ce în ce mai des, declarații de iubire în mod public.

La o poză postată de Tiberiu Argint pe contul său de Instagram, cei doi îndrăgostiți și-au făcut declarații de dragoste care i-au topit pe fani, urându-și aniversare fericită, unul altuia, în dulcele lor stil caracteristic:

Andreea Bălan: ?❤️?La multi ani Iubitul meu! Primul an minunat!

Tiberiu Argint: La cat mai multi iubita mea! ❤️?

Fanii Andreei Bălan, atac la adresa lui George Burcea

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. Aceștia i-au felicitat pe Andreea Bălan și pe Tiberiu Argint pentru relația frumoasă pe care o au, fanii artistei fiind extrem de încântați de felul în care iubitul vedetei are grijă de ea.

Tiberiu este primul bărbat din viata ta care are grija de tine și nu tu de el. Mult noroc impreuna

Burcea plânge și suspina ca o garofiță?

Wow, arati minunat, cred că te afli in cea mai frumoasa și prospera perioada din viața ta! Să te bucuri și să fi mereu fericită, te pup, vacanță plăcută!

Distracție placuta!!Meriti sa fii fericita❤️❤️❤️❤️❤️

Tu esti o frumoasa si iti doresc sa gusti din tot ce e mai bun din lumea asta! Ne dai exemplu multora, cu asta ramanem de la tine ❤️

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Viața la bloc. Spațiile care provoacă suspiciuni și mari scandaluri. Ce spune legea
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Ordin direct de la Comisia Europeană. Intră în vigoare și în România. Se aplică la nivel mondial
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
SE DĂ 500 de LEI AMENDĂ! DACĂ STAI LA BLOC și faci asta PE GEAM
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro