În sfârșit! Ce au făcut Andreea Bălan și Tiberiu Argint chiar acum. Toți au rămas fără cuvinte

În sfârșit! Ce au făcut Andreea Bălan și Tiberiu Argint chiar acum. Toți au rămas fără cuvinte
Relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint înflorește. Cântăreața și-a surprins fanii. Ce au făcut cei doi

După o lungă perioadă de timp în care s-au ascuns de ochii publicului, din dorința de a trăi o poveste de iubire în liniște, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au început să se afișeze la braț în spațiul public. E drept că e vorba despre unele fotografii surprinse de fotoreporteri, dar cert este că până să fie imortalizate, cei doi nu își împărțiseră priviri într-un astfel de cadru, cel puțin nu în București. Acum, cuplul a trecut la nivelul următor: tachinări în mediul online. Amorezii le-au demonstrat tuturor că formează un cuplu, în mod asumat, lucru ce i-a făcut pe fanii artistei să jubileze.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, tachinări pe Instagram. Replicile siropoase dintre cei doi amorezi

Andreea Bălan a postat pe contul de Instagram o fotografie cu tematică de Crăciun. Nu imaginea i-a surprins de admiratorii ei din mediul online, ci ce au descoperit în secțiunea de comentarii. Este vorba despre replica lui Tiberiu Argint la mesajul notat de partenera sa în descrierea fotografiei.

„Mosule 🎅🏻, te astept. Vino doar cu sanatate multa si iubire ❤️✨Craciun fericit si Sarbatori fericite tuturor! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti! 😘👩‍👧‍👧💥🎄🎼🗻🖖”, a scris artista în descrierea imaginii.

Ca răspuns, Tiberiu Argint a scris: „Eu vin, dar nu mă mai face moș 🤣😜😘”. Iubita sa a completat: „@arginttiberiu Mosule ce tanar esti 😄😍”.

„În sfârșit, sunt liniștită, sunt fericită. Toată perioada cu divorțul a trecut. În februarie se face un an”

Din acest scurt dialog se poate observa că cei doi se iubesc și, în sfârșit, cântăreața este liniștită, stare după care a tânjit mereu, îndeosebi după separarea de tatăl copiilor ei, George Burcea, după cum spunea chiar ea într-un interviu pentru ”Acces Direct”.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI