De ce nu-l lasă Roxana Vancea pe băiatul cel mare să se uite la desene animate. Te va pune pe gânduri

De ce nu-l lasă Roxana Vancea pe băiatul cel mare să se uite la desene animate. Te va pune pe gânduri
Roxana Vancea nu-l lasă pe băiatul cel mare să se uite la desene animate. Care este motivul?

Roxana Vancea este o prospătă mămică extrem de fericită. Vedeta noastră mai are acasă un băiețel mai mare, fiul soțului său dintr-o altă căsnicie. Ea nu stă cu mâinile în sân și vrea să-și crească extrem de frumos, corect și sănătos copiii. Roxana are reguli stricte pentru Milan și nu îl lasă să se uite la desene animate. Care este motivul pentru care micuțul nu poate face asta? Sportiva a mărturisit totul în fața fanilor.

Roxana Vancea nu-l lasă pe băiatul cel mare să se uite la desene animate: motivul pentru care i-a interzis asta

Roxana Vancea se simte în sfârșit o femeie împlinită. Aceasta îi are alături pe cei doi copii și se bucură de o relație ca-n povești alături de partenerul său. Fanii acesteia știu că ea îl consideră pe fiul soțului din cealaltă căsnicie copilul ei, așa că se numește cu mândrie mama a doi băieței.

Sportiva ține frecvent legătura cu fanii săi din mediul online și mai ales acum discută cu ei despre noua viață în patru. Mulți dintre internauți au aflat de la ea recent că nu îl lasă pe Milan să se uite la desene animate. Fiul cel mare al lui Dragoș Paiu, partenerul vedetei, are patru ani.

Ea este foarte atașată de el și se implică mult în creștere și educația sa. Proaspăta mămică a venit cu un argument pentru hotărârea care i-a lăsat pe unii din cei care o urmăresc fără cuvinte.

Cu toții știm că micuții adoră să se uite la diverse animații, iar mulți părinți profită de asta și îi lasă să le privească pentru a-și face treburile de zi cu zi. Roxana nici nu se gândește să apeleze la un astfel de truc pentru că nu vrea ca Milan să se apropie prea mult de orice device la o vârstă atât de mică.

  • „Are 4 ani. Întreabă orice psiholog dacă la 4 ani un copil ar trebui să aibă acces la orice tip de device”, a spus Roxana Vancea pe Instagram.

„Nu pot sta degeaba”

De asemenea, cu această ocazie ea și-a anunțat și revenirea la muncă. Cea din urmă susține că este foarte nerăbdătoare să își reia activitatea. Mai mult decât atât, vedeta a susținut și că nu poate sta degeaba, așa că își face mereu timp să meargă și la sala de fitness.

„Din ianuarie-februarie o să mă întorc la sală. Am fetele programate doar dimineață, o să le mut pe toate să facem antrenamentele pe parcursul a trei ore, ca să-i pot lăsa mamei pentru bebe doar laptele pentru o masă. Nu pot sta degeaba, plus că fetele mă cheamă, abia mă așteaptă”, a declarat Roxana Vancea într-un interviu în exclusivitate pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI