14 sept. 2019 | 13:23

De ce nu îl mai vedem pe Doru Octavian Dumitru în România? Decizie radicală a comediantului, la 63 de ani

Monden
De ce nu îl mai vedem pe Doru Octavian Dumitru în România? Decizie radicală a comediantului, la 63 de ani
De ce nu îl mai vedem pe comediantul Doru Octavian Dumitru în România? Iată decizia sa radicală

Adolescenții de azi cunosc acum marile vedete ale comediei care reușesc să umple fiecare sală la show-urile de stand-up comedy. Îninte de Mihai Bobonete, Micutzu sau Cătălin Bordea…a fost Doru Octavian Dumitru. Comediantul primelor încercări de spectacole amuzante, cel care ia făcut ziua mai frumoasă generației trecute, a revenit în țară. Ce decizie radicală a luat acesta?

De ce Doru Octavian Dumitru este văzut rar în România?

Doru Octavian Dumitru are 63 de ani și nici că se vede vârsta lui. Acesta este plin de energie și are la pachet și glume, lucrul cu care a bucurat o viață întreagă poporul românesc. Renumitul comediant a revenit pe micul ecran..și nu oriunde, ci la iUmor, epntru a oferi un spectacol de zile mari. ”Doresc ca nimeni şi nimic să nu poată şterge vreodată râsul poporului român”, spune el, recunoscând că i-a fost extrem de dor de de plaiurile natale. DOD, pe numele de scenă, este cel mai longeviv actor de comedie pe care i-a avut România. Cu toate că s-a aflat încă din 1991 pe culmile gloriei, a decis ca în acel an să schimbe tot și să o ia de la capăt în Canada. Cu toate astea, efanii din România îl pot vedea în diverse cluburi unde oferă o porție garantată de râs, în cadrul turneelor sale.

”Am plecat pentru că aici nu aveam cu cine să mă «bat» în meserie. Nu aveam competitor, iar eu voiam să învăţ mai mult. Am luat cursuri de comedie. În Canada am aflat ce înseamnă stand-up comedy şi mi-am dat seama că asta mi se potriveşte. Sunt membru al sindicatului actorilor canadieni ACTRA, am legitimaţie de profesionist, T4”
Doru Octavian Dumitru

De ce Doru Octavian Dumitru este rar văzut în România?

De ce Doru Octavian Dumitru este rar văzut în România?

Surpriza serii de la iUmor

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au savurat din plin actul de comedie cu care a venit și întregul spectacol pe care a reușit ca de fiecare dată să-l facă. „Este efectiv o legendã! Am crescut cu el, îmi aduc aminte că vedeam casetele video de nu ştiu câte ori, le ştiam pe de rost!”, a mărturisit Mihai Bendeac. Iar Delia a completat: „Întotdeauna omul ăsta mi s-a părut un fenomen!”.

„Pentru mine, Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai importanţi comedianţi din România. Era pe scenă exact în momentul în care eu începusem sã apreciez glumele”
Cheloo

„Eu cred în comedie şi cred cã râsul este cel care trebuie promovat mereu, pentru cã râsul e cel care ne ţine pe toţi în echilibru!”
Doru Octavian Dumitru

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro