De ce nu e trecut Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David, copilul Andreei Mantea. Ce apare, de fapt

De ce nu e trecut Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David, copilul Andreei Mantea. Ce apare, de fapt
Cristi Mitrea, regrete sau nu?

De ce nu e trecut Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David? Andreea Mantea avea să rupă relația cu tatăl lui David, în urma unor scandaluri. Acestea veau să apară și în presa vremii. Cristi Mitrea, că despre el este vorba. ulterior își vedea de viața sa. Luptătorul de MMA avea să surprindă pe toată lumea, după ce accepta provocarea de a participa la Survivor. Din păcate, nu a trecut de preselecții, după cum dezvăluia chiar el. Invitat de Cătălin Măruță la podcastul său, a venit și întrebarea incomodă: de ce nu e trecut Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David, copilul Andreei Mantea? Sportivul avea să explice, de fapt, ce apare pe certificatul de naștere.

Cristi Mitrea, regrete sau nu?

Celebrul luptător de MMA, Cristi Mitrea, avea să fie cunoscut în presa mondenă, prin intermediul relației sale cu celebra moderatoare TV Andreea Mantea. Dar, lucrurile aveau să o ia un drum dureros, mai ales pentru Andreea, după ce dezvăluia bătăile încasate de la partenerul ei de viață.

Cu toate suișurile și coborâșurile relației, Andreea Mantea avea să devină mamă, dând naștere lui David. Anul trecut vedeta Kanal D povestea în presă despre relația toxică pe care a avut-o cu Cristi Mitrea:

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu. Mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui. Pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui.”, scria în urmă cu un an Andreea Mantea.

De ce nu e trecut Cristi Mitrea în certificatul de naștere al lui David?

Deși a evitat să răspundă direct acestor acuzații, Cristi Mitrea a ajuns față-în-față cu Cătălin Măruță. Invitat la podcastul realizat de vedeta PROTV, Cristi Mitrea a fost nevoit să răspundă la această întrbare și, de fapt, să clarifice lucrurile.

„Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca si cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult. Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau încrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ală, trebuie să oferi mult mai mult decât atât”, i s-a confesat Cristi Mitrea lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Playtech.ro și pe