Lacrimi și durere pentru iubita lui Armin Nicoară. Ce a pățit acum Claudia Puican

Lacrimi și durere pentru iubita lui Armin Nicoară. Ce a pățit acum Claudia Puican
Lacrimi și durere pentru Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară. Ce a pățit cântăreața?

Claudia Puican se află într-o perioadă destul de tristă. Ce a pățit iubita cunoscutului cântăreț Armin Nicoară? Relația lor este pusă la încercare tocmai în aceste clipe grele.

Ce a pățit Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară?

Armin Nicoară se iubește cu Claudia de doi ani. În timpul acesta, relația lor a fost încercată mai ales în momentul în care cunoscutul instrumentist s-a implicat într-un scandal imens cu fosta sa colegă de scenă. Cu toate că părea că cei doi au să-și reproșeze lucruri la infinit, certurile dintre ei au dispărut subit, iar linișTea s-a așternut rapid peste viețile soliștilor. Unul dintre cei mai iubiți saxofoniști ai momentului a decis să respecte întocmai măsurile luate de autorități așa că s-a autoizolat acasă pe toată această perioadă. Singura vizitatoare a fost iubita sa Claudia.

Tinerii, obișnuiți sunt numeroase evenimente, oameni mulți în jurul lor sau deplasări fără încetare, trebuie să se obișnuiască acum unui nou stil de viață. Artista continuă să fie chiar mai activă pe rețelele de socializare, dat fiind timpul liber pe care îl are acum. Aceasta le arată fanilor cum este viața ei, ce activități face, dar mai ales cum se simte. Din păcate, blondina a reușit să-i întristeze pe toți cu recenta sa postare care făcea referire la dorul de tată. ”Cu emoții… azi cânt pentru tine tată! De câteva zile ascult melodia asta pe internet și plâng… astăzi am încercat să o cânt și eu… Cu greu îmi stăpânesc emoțiile, dar sper să vă placă”, a spus Claudia Puican.

Lacrimi și durere pentru iubita lui Armin Nicoară. Ce le-a spus cântăreața fanilor?
Lacrimi și durere pentru iubita lui Armin Nicoară. Ce le-a spus cântăreața fanilor?

„Am grijă să respect toate indicațiile medicilor”

„Normal că mi-e frică, mai ales că atacă mai rău persoanele cu probleme. Eu am diabet. Când am văzut că aceștia sunt expuși la modul serios bolii, normal că m-am speriat. Eu, și așa, sunt extrem de atent cu diabetul, am grijă să respect toate indicațiile medicilor… Iar acum, când m văzut că virusul ăsta afectează pe cei diabetici mai grav, am decis să intru în autoizolare”
Armin Nicoară

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI