Emil Boc, genuflexiuni pentru un bilet gratuit de autobuz. Cum a fost surprins primarul Clujului

Emil Boc, genuflexiuni pentru un bilet gratuit de autobuz. Cum a fost surprins primarul Clujului
Cum face Emil Boc genuflexiuni pentru un bilet gratuit de autobuz

Primarul Clujului Emil Boc a făcut un gest incredibil în mijlocul orașului. Celebrul edil a făcut un număr de genuflexiuni ziua în amiaza mare, pentru a câștiga un bilet gratuit de autobuz. Toți românii au întors capetele după el. Ce s-a întâmplat imediat după ce a primit tichetul.

Cum a făcut Emil Boc genuflexiuni în plină stradă pentru un bilet gratuit de autobuz

Pare a fi o glumă, dar nu este. Primarul Emil Boc a făcut o demonstrație de zile mari în mijlocul orașului Cluj-Napoca. Edilul localității a vrut să încurajeze cetățenii să facă mișcare și să adopte un stil de viață sănătos. Și ce poate avea un efect mai rapid decât puterea exemplului? Zis și făcut. Emil Boc s-a prezentat în fața stației sportive smart, unde a început să facă o serie de 10 genuflexiuni pentru a primi un bilet gratuit de autobuz.

Primarul de la Cluj a făcut și anul trecut aceeași demonstrație publică pentru a promova mișcarea și a convinge cetățenii care duc un stil de viață sedentar să își rupă câteva minute din rutina zilnică pentru a depune puțin efort fizic.

„După succesul înregistrat anul trecut, «Biletul de sănătate» a revenit la Cluj-Napoca în stația Memorandumului Sud. În fiecare zi, în intervalul orar 08:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni la stația sportivă smart, primești un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile”, a anunțat primarul Emil Boc.

Emil Boc promovează stilul de viață sănătos și reprezintă un exemplu pentru locuitorii din Cluj

Asta nu este tot. Edilul Emil Boc a făcut o precizare extrem de importantă privind stația de sănătate. Acesta a declarat că aparatele respective au ca principal obiectiv încurajarea tuturor cetățenilor la mișcare și de a găsi împreună modalități de introducere a sportului în rutina de zi cu, fără ca acest lucru să fie perceput precum o corvoadă.

În septembrie anul trecut, Emil Boc a făcut un gest similar, când stația similară a fost montată în același loc, tot în cadrul SportsFestival. Primarul este convins că această inițiativă îi va convinge pe români să devină din ce în ce mai activi din punct de vedere sportiv.

„După cele peste 1 milion de genuflexiuni și peste 55.000 bilete emise gratuit pentru clujeni, ne dorim ca în acest an să depășim această performanță care promovează atât sportul, cât și mobilitatea sustenabilă”, a spus entuziasmat primarul Emil Boc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI