Florin Călinescu l-a luat la mișto pe Andi Moisescu: ‘Mi-a zis un doctor de la Balș’

Florin Călinescu l-a luat la mișto pe Andi Moisescu: ‘Mi-a zis un doctor de la Balș’
Florin Calinescu l-a luat la misto pe Andi Moisescu

În ediția de azi a emisiunii Românii au Talent, Florin Călinescu nu s-a dezis de ”obiceiul” său de a face glume pe seama colegilor săi.

Florin Călinescu l-a luat la mișto pe Andi Moisescu

A venit rândul lui Andi Moisescu să-i cadă ”victimă” lui Florin Călinescu, în timp ce jurații și prezentatorii urmăreau numerele concurenților pe monitor, pentru a-i alege pe cei 14 semifinaliști. Urmărind deci reacția lui Andi, manifestată în timp ce micuța Anastasia, în vârstă de patru ani, din Republica Moldova, recita poezii cu mare încărcătură emoțională, chiar și o ”poezie de carantină”, Florin Călinescu a bătut un apropo la perioada în care Andi Moisescu a fost bolnav de coronavirus, fiind nevoit să stea în carantină, la domiciliu.

”Se vedea pe fața lui Andi că urmau două săptămâni de dormit la birou. Nu mi-a zis mie unul de la Balș: vrei să-ți dau ca lui Andi, d-aia falsă, ca să scapi de acasă? Dar eu nu am de unde să scap. Ăsta nu a avut covid, mă”, a spus Florin Călinescu despre Andi Moisescu.

Cât despre numărul notat cu patru de DA al micuței Anastasia Ursu, jurații au mai zis:

”Dar ea oricum a plecat dezamăgită că mai avea încă două poezii”, a zis Smiley.

”Când vezi o fetiță de patru ani care recită poezii cu o încărcătură emoțională așa de mare… nu știi la ce să te gândești mai întâi”, a spus și Alexandra Dinu.

”Eu mi-aș dori, Pavele, să vii într-o zi acasă obosit și să înceapă fetele tale: Frigiderul e gol, destrămare. Într-adevăr, vecinii noștri excelează față de noi, care ne-am cam desprins de sentimentul ăsta patriotic, eminescian. E foarte greu să judeci un astfel de număr, putem premia, inocența, vârsta, dar ea este într-o competiție nedrept aruncată de părinți”, a conchis Florin Călinescu, urmând ca jurații și prezentatorii să ia decizia a numărul Anastasiei Ursu să nu meargă mai departe în semifinale.

Misiune grea în ediția din această seară a emisiunii Românii au Talent

De altfel, în ediția din această seară a show-ului juriul are o misiune dificilă, aceea de a-i alege pe cei 14 concurenți care vor păși în cele două semifinale, pentru că, în total, doar 24 de concurenți pot ajunge în cele două semifinale, din sute de concurenți câți au pășit pe scenă în sezonul cu numărul 11.

Amintim că dintre aceștia, 10 au depășit deja această etapă, datorită faptului că jurații și prezentatorii au apăsat butonul auriu. Jurații trebuie să aleagă deci 14 cei mai buni concurenți, din sute câți au fost pe scena Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI