De ce nu a mers Bianca Drăgușanu, de fapt, niciodată la Poliție, chiar dacă Alex Bodi a bătut-o de mai multe ori

De ce nu a mers Bianca Drăgușanu, de fapt, niciodată la Poliție, chiar dacă Alex Bodi a bătut-o de mai multe ori
Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu a mers niciodată la poliție

S-a aflat motivul pentru care Bodi nu a fost niciodată reclamat la poliție de către Bianca Drăgușanu, deși aceasta a luat în doar doi ani de relație, mai multă bătaie decât a luat în toată viața.

De ce nu a mers Bianca Drăgușanu, de fapt, niciodată la Poliție

Cu câteva săptămâni în urmă, Bianca a fost fotografiată în fața casei lui Alex Bodi. Blonda avea fața umflată, ochii vineți și abia putea să meargă. La acea vreme Cancan.ro, dezvăluia că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi. Motivul ar fi fost că omul de afaceri ar fi aflat că partenera lui nu era doar prietenă cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. În felul acesta, Bodi ar fi torturat-o pe Bianca cinci ore, până aproape a leșinat.

Deși avea suficiente dovezi încât să îl bage la închisoare pe fostul său soț, Bianca Drăgușanu nu numai că nu a depus plângere, dar a și continuat relația cu Alex Bodi, iar pe rețelele de socializare se arată ca fiind o femeie foarte fericită. Deciziile pe care vedeta le-a luat sunt chiar incredibile, dacă ținem cont de faptul că nu este pentru prima oară când Alex o lovește cu sălbăticie, potrivit Impact.ro.

O șantajează Alex Bodi pe Bianca?

Anul trecut la Viena, Bianca luase altă bătaie bună. La câteva luni de la întâmplare a și dat publicității imagini în care apare cu fața umflată.

”I-am dat 6000 de euro ca să mă ierte. I-am dat o singură palmă, nu cum a povestit ea. Păi dacă îi dau eu un pumn, nu o mai repară nici cinci medici”, spunea la acea vreme Alex Bodi.

Alex Bodi a bătut-o de mai multe ori
Alex Bodi a bătut-o de mai multe ori

Potrivit sursei citate, din 2018 până acum, există dovezi pentru cel puțin cinci bătăi pe care Bianca le-a primit de la Bodi. Deși a fost supusă la aceste violențe, Bianca nu a luat niciodată măsuri, afirmând că dragostea și pasiunea dintre ei este mai mare decât infidelitățile, scandalurile și bătăile pe care le primește. Însă, Impact.ro a aflat că la mijloc ar fi vorba de mai multe lucruri.

“La Bianca sunt mai mulți factori. Nu știu care sunt sentimentele ei în acest moment, dar vă pot asigura că l-a iubit nebunește pe Alex. Desigur, și faptul că acesta are bani reprezintă un alt motiv pentru care i-a iertat tot. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că ei îi place luxul. Însă, eu cred că este vorba de mai mult de atât. De fapt, se vorbește că el o șantajează cu ceva și de aceea ea nu mai face nicio declarație publică. La cât l-a bălăcărit Bianca pe el public, nu vi se pare suspect că acum efectiv nu mai spune niciun cuvânt? Nu vedeți că nici nu mai vine la emisiuni fără el? Este peste tot însoțită de el. Vouă vi se pare o coincidență? Mie categoric nu”, spun surse din apropierea Biancăi Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI