Bianca Drăgușanu, reacție halucinantă după ce a fost bătută de Alex Bodi. Ce a scris despre iubitul ei

Bianca Drăgușanu, reacție halucinantă după ce a fost bătută de Alex Bodi. Ce a scris despre iubitul ei

După bătaia suferită în scurt timp, Bianca Drăgușanu face haz de necaz pe rețelele de socializare. Astfel că blondina a postat o imagine pe internet, cu o mână rănită și bandajată, ea amuzându-se.

Bianca Drăgușanu, reacție halucinantă după ce a fost bătută de Alex Bodi

Cu toate că a fost surprinsă cu ochiul vânăt și abia ținându-se pe picioare, semn că fusese agresată fizic, Bianca Drăgușanu nu vrea să recunoască nici în ruptul capului agresiunea iubitului ei asupră-i. Mai mult, aceasta se arată chiar fericită și bine dispusă, pe Internet, alături de partenerul ei.

În urmă cu puțin timp, frumoasa blondină a postat o imagine în care arată o mână rănită și bandajată, însă din fericire nu este vorba despre o nouă bătaie, ci doar de o glumă, o ironie pe Instagram la adresa iubitului ei, Alex Bodi.

Și uite așa Bianca Drăgușanu face faz de necaz pe rețelele de socializare, după bătaia suferită zilele trecute.

De a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

În cursul zilei de joi, 1 octombrie, reporterii Cancan.ro i-a întâlnit pe Bianca și Alex Bodi în fața locuinței din Pipera. După ce a coborât din bolidul de lux al afaceristului, Bianca Drăgușanu a demonstrat ce urmări a avut îngrozitorul incident: abia se ptea ține pe picioare și avea fața tumefiată, și ochiul vânăt.

Însă despre motivele care l-au determinat pe Bodi să reacționeze atât de violent s-a vorbit mult. Totul indică faptul că iubitul Biancăi ar fi făcut o criză de gelozie după ce ar fi aflat că între Bianca și milionarul turc nu ar fi fost numai o simplă prietenie. Ceea ce a urmat apoi pare desprins dintr-un film de groază:

“Bianca i-a spus lui Alex că nu a fost la milionarul turc acasă. Numai că, surpriză, el a aflat cu totul și cu totul altceva. A confruntat-o pe Bianca, însă ea a negat. I-a arătat probe, însă ea și atunci a spus că totul e o invenție din partea cuiva care vrea să îi facă rău. Așa că Alex i-a cerut Biancăi să îl sune pe turc, iar în cele din urmă, cei doi bărbați au și ajuns să schimbe câteva cuvinte. După ce a închis telefonul, Alex s-a pus cu bătaia pe Bianca, fără să o mai lase să spună un cuvânt. Și a bătut-o până a lăsat-o leșinată, pur și simplu. S-a oprit când și-a dat seama că e la un pas să o omoare. Nicio femeie care se respectă nu ar sta să îndure așa ceva”, ne-au declarat apropiați ai Biancăi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI