Cristina Țopescu, concurentă într-un reality show, în urmă cu trei ani. Ce a pățit atunci jurnalista, pe străzile din Grecia

Cristina Țopescu, concurentă într-un reality show, în urmă cu trei ani. Ce a pățit atunci jurnalista, pe străzile din Grecia

Ca multe alte vedete de pe la noi, și regretata Cristina Țopescu a participat la diferite show-uri de televiziune. Cel mai solicitant și plin de adrenalină a fost ”Aventură cu patru stele”, difuzat de Antena 1, în urmă cu trei ani.

Cristina Țopescu, concurentă într-un reality show, în urmă cu trei ani

Ca multe alte vedete de pe la noi, și regretata Cristina Țopescu a participat la diferite show-uri de televiziune. Cel mai solicitant și plin de adrenalină a fost ”Aventură cu patru stele”, difuzat de Antena 1, în urmă cu trei ani. Reality-show tv  s-a filmat în vara lui 2017 în Grecia.

Ce a pățit atunci jurnalista, pe străzile din Grecia

Cristina, la momentul filmărilor, s-a pierdut atunci pe străzi, trecând prin adevărate emoţii. Participarea jurnalistei a fost absolut surprinzătoare pentru fanii ei. Aceștia erau obişnuiţi să o vadă în ipostaze serioase. A acceptat să fie cooptată în reality-show-ul „Aventură cu patru stele”, show în care i-a avut rivali pe Nea Mărin şi pe actriţele Carmen Tănase şi Adriana Trandafir.

Cristina Ţopescu, până șla tragicul sfârșit, a lucrat la televiziunea online Canal 33. În 2017 ea a fost concurentă într-un show de divertisment transmis de Antena 1. Această colaborare a regretatei jurnaliste a venit la doar patru luni de când ea şi-a anunţat retragearea de la emsiunea „Dincolo de știri” pe care o prezenta la Antena 3.

Cristina Țopescu, concurentă într-un reality show, în urmă cu trei ani. Ce a pățit atunci jurnalista, pe străzile din Grecia
Cristina Țopescu, concurentă într-un reality show, în urmă cu trei ani. Ce a pățit atunci jurnalista, pe străzile din Grecia (foto: Antena 1)

Reamintim faptul că jurnalista Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, fiind găsită fără suflare pe 12 ianuarie 2020, în casa sa, la mai bine de două săptămâni de când trecuse în neființă. Primele informații arătau o moarte naturală, în somn. Medicii legiști au avut o misiune dificilă în stabilirea morții jurnalistei, deoarece trupul neînsuflețit al acesteia era într-o stare avansată de degradare. Specialiștii au efectuat, miercuri, necropsia inimii vedetei TV.

A fost găsită în pat, acoperită de pătură, iar primele informații arătau o moarte naturală, în somn. Medicii legiști au avut o misiune dificilă în stabilirea cauzei morții jurnalistei, dat fiind că trupul acesteia a fost decoperit pe 12 ianuarie 2020, la mai bine de două săptămâni de când și-a dat ultima suflare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI