De ce Narcisa Birjaru nu și-a primit banii de la Chefi la cuțite. Ce i-a spus Antena 1, de fapt

De ce Narcisa Birjaru nu și-a primit banii de la Chefi la cuțite. Ce i-a spus Antena 1, de fapt
De ce Narcisa Birjaru nu și-a primit banii de la Chefi la cuțite. Ce i-a spus Antena 1, de fapt

Narcisa Birjaru i-a uimit pe toți când a câștigat marele premiu de 30.000 de euro la Chefi la Cuțite, fiind prima femeie câștigătoare a competiției.

De ce Narcisa Birjaru nu și-a primit banii de la Chefi la cuțite

După ce Narcisa a câștigat în fața concurenților de la celelalte două echipe, au apărut câteva comentarii în care fanii acuzau o regie din partea show-ului culinar.

În plus, Ștefan Borleanu, din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, a făcut mai multe remarci potrivit cărora Narcisa nu ar ști să gătească decât tocănițe și că cel care ar fi câștigat, de fapt, a fost Alexandru Bădițoaia, colegul ei care a ajutat-o să compună meniul pentru finală.

Toate aceste comentarii nu au deranjat-o pe Narcisa, care a preferat să nu răspundă criticilor. Ea a fost extrem de fericită când a auzit că a câștigat marele premiu de 30.000 de euro.

Cu toate acestea, concurenta din echipa lui Chef Scărlătescu nu și-a primit nici acum banii, asta deși filmările pentru emisiune s-au terminat în urmă cu trei luni.

 ”Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena. Acum suntem la pescuit, încercăm să ne relaxăm. Oricum, m-a rugat Narisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxăm”, a declarat soțul Narcisei pentru fanatik.ro.

Ce va face Narcisa Birjaru cu banii câștigați

Concurenta a declarat că știe deja ce vrea să facă cu banii. Narcisa își dorește fie să își deschidă un restaurant, fie să depună avansul pentru a își cumpăra o locuință.

”Nu știu încă exact ce să fac cu premiul. Îmi doresc foarte mult un restaurant al meu și aș dori să îmi dau avansul la casă. Nu mă așteptam să ajung până aici. Sunt foarte bucuroasă și le mulțumesc tuturor. Plâng pentru că oamenii sunt foarte rasiști. Mă judecă pentru că sunt de etnie rromă. Ei cred ca dacă unii din etnia mea sunt răi, așa sunt și eu. Eu sunt mândră că sunt țigancă, dar pe buletin sunt româncă. Suntem toți la fel”, a declarat Narcisa.

Chef Scărlătescu a fost în culmea fericirii când a auzit că Narcisa a câștigat marele premiu. Mândria lui a fost alimentată și de faptul că ea este prima femeie care a câștigat acest concurs.

În plus, Narcisa a ținut să le mulțumească, la final, tuturor celor care au lucrat alături de ea, în special lui Alex, cel alături de care a gândit meniul de finală, dar și celorlalți  concurenți care au ajutat-o la execuție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI