Cum a fost convinsă Ramona Olaru să prezinte ‘Splash! Vedete la apă’. Ce i s-a spus asistentei de la Neatza

Cum a fost convinsă Ramona Olaru să prezinte ‘Splash! Vedete la apă’. Ce i s-a spus asistentei de la Neatza
Cum a fost convinsă Ramona Olaru să prezinte ‘Splash! Vedete la apă’

Ramona Olaru a acceptat provocarea de a fi coprezentatoare a show-ului Splash, vedete la apă, de la Antena 1. Proiectul are premiera mâine, 21 august 2021.

Cum a fost convinsă Ramona Olaru să prezinte ‘Splash! Vedete la apă’

Atunci când i s-a propus proiectul, ea a acceptat pe loc, dat fiind faptul că i s-a spus că o să se și ”răcorească” un pic. Plăcându-i foarte tare apa, dar și tot ceea ce este nou în viața ei, Ramona Olaru nu a refuzat propunerea.

”Hei, da! Sunt sinceră! De câteva luni chiar, lucrurile toate sunt aranjate în bine pentru mine. Să nu zicem hop, dar chiar parcă soarele e pe strada mea! (râde)

Înseamnă că ceea ce fac eu şi modul meu de a fi a fost observat şi s-a văzut şi dincolo de glumele zilnice pe care eu le am în program. Sunt genul de persoană care se bagă în orice provocare. Şi dacă e ceva nou, şi mai interesată sunt să testez, să văd până unde îmi sunt limitele! Încă nu am ajuns la capătul lor nici pe departe! (zâmbește).

Bineînţeles că la filmări nu putea fi altfel decât super distractiv! Când am fost sunată şi mi s-a spus că o să ne şi răcorim, mai mult eu… (râde) Abia aşteptam să începem.

Şi a ieşit ceva suuuuper! Am schimbat doar câteva vorbe cu ceilalţi colegi, fiecare fiind concentrat pe ce are de făcut, însă avem timp să ne cunoaştem şi mai bine. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea!„, a spus Ramona Olaru pentru Viva.ro. 

Nu se teme de apă

Ramona Olaru este mare iubitoare de apă. Știe să înoate și nu se teme de. De altfel, aceasta nu ar fi spus ”nu” nici dacă ar fi participat la show în calitate de concurentă.

”Îmi place apa, mult. Sunt zodie de apă, născută vara. Îmi place să înot, să stau cât mai mult în apă. Nu mi s-a propus să fiu concurentă, dar dacă ar fi fost să fie, mai mult ca sigur nu aş fi refuzat. Știu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic„, a mai spus Ramona, care, a avut o vară plină de muncă, dar și distracție.

”Am găsit mereu acele câteva ore libere dintr-o zi de muncă în care să mă bucur şi de vară, şi de plajă, şi de soare”, a mai spus Ramona Olaru pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI