De ce Liviu Vârciu nu iese niciodată singur în oraș. Motivul este surprinzător

De ce Liviu Vârciu nu iese niciodată singur în oraș. Motivul este surprinzător
Liviu Vârciu, restricții din partea iubitei. Nu mai poate face acest lucru niciodată. Ce i-a impus Anda Călin partenerului său.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de circa cinci ani. Deși lucrurile între ei nu au fost întotdeauna roz, au doi copii superbi care fără doar și poate le-au mai închegat relația. De-a lungul timpului, au încercat să depășească toate problemele. Relația celor doi a cunoscut și perioade foarte solicitante. Să fie și asta una dintre ele? Liviu Vârciu are de respectat restricții dure din partea iubitei sale.

Liviu Vârciu, restricții din partea iubitei

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Deși au doi copii, micuții nu îi împiedică pe adulți să petreacă momente frumoase în doi, ba chiar din contră. S-a întâmplat și în weekend, când prezentatorul de televiziune a trebuit să fie prezent la un eveniment în Mehedinți.

Numai că, de această dată, bărbatul nu s-a afișat singur. Ce soluție au găsit Anda Călin și Liviu Vârciu pentru a-și reîmprospăta relația? Totul ar avea legătură cu noi restricții impuse bărbatului de către iubita sa, potrivit relatărilor vedetei de televiziune. Cel mai probabil, însă, a fost vorba despre o tachinare de cuplu. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au făcut deja remarcați în lumea mondenă prin acest aspect.

Revenind, așadar, după ce a urcat pe scenă, Liviu Vârciu nu s-a mai putut abține și a făcut totul public. În fața a sute de persoane, vedeta a explicat că nu era singură la eveniment din cauză că partenera sa nu-i mai permite să iasă singur în oraș.

Anda Călin nici nu l-a scăpat din ochi! Deși s-a arătat a fi foarte destinsă și totodată elegantă, purtând o pereche de pantaloni scurți albi, un top de culoare roz și sandale, bruneta i-a afișat un zâmbet cu subînțeles partenerului său.

Nu mai poate ieși niciodată singur în oraș

Prezentatorul de televiziune a subliniat că iubita sa, Anda Călin, a schimbat regulile și nu își mai poate permite să facă orice. Printre noile restricții impuse de parteneră se numără și părăsirea domiciliului de unul singur, a spus Liviu Vârciu, prefăcându-se că nu-și mai putea ascunde durerea cruntă din suflet.

„Am venit cu doamna, că nu m-a lăsat să plec de acasă. Nu mai am voie în oraș singur”, s-a exprimat Liviu Vârciu, potrivit unui material publicat pe pagina sa de Instagram.

La evenimentul de la Mehedinți, prezentatorul de televiziune a mai scos și un alt porumbel. Asta după ce, pe scenă, au urcat mai multe nume celebre din showbiz, printre care și Luis Gabriel, Theo Rose și Dorian Popa. Cel din urmă și-a făcut apariția în fața spectatorilor la bustul gol, stârnind o mulțime de reacții.

„Foarte bine, Mehedinți! Omul e nebun, clar! E nebun! Mă dezbrac și eu, dar mai târziu un pic”, a spus Liviu Vârciu, după cele întâmplate pe scenă.