De ce lipsește Adela Popescu de la Vorbește Lumea. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea

De ce lipsește Adela Popescu de la Vorbește Lumea. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea
Bogdan si Surubel au spus totul

Adela Popescu lipsește din ediția de astăzi, miercuri, 29 noiebrie, a emisiunii Vorbește Lumea. Vedeta prezintă emisiunea alături de Șurubel și Bogdan, cei doi coprezentatori care au venit în locul lui Cove. De-a lungul timpului, emisiunea a suferit mai multe modificări. Când Adela Popescu a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil, Cosmina Păsărin a fost cea care i-a ținut locul în platou. De altfel, Cove a prezentat emisiunea și cu Sore, Lora sau Anamaria Stancu Ionescu.

Ce s-a întâmplat cu Adela Popescu

Echipa Vorbește Lumea și-a schimbat compoziția de mai multe ori. Cu toate acestea, acum pare să se fi stabilizat, iar Bogdan și Șurubel sunt colegii Adelei Popescu în fiecare zi.

Ei bine, actrița a lipsit astăzi din platou și înainte ca telespectatorii să se îngrijoreze, cei doi colegi ai săi au precizat că vedeta nu se simte bine, motiv pentru care lipsește astăzi din platou.

„Adela nu s-a simțit astăzi bine și lipsește. Are scutire medicală ca la școală, știți voi. Așteptăm cu nerăbdare mesajele de încurajare de la voi”, a spus Șurubel, luni dimineață, la ProTV.

„Adela are scutire medicală, nu se simte bine. Abia așteptăm să fim în formulă completă”, a mai spus Bogdan.

Telespectatorii i-au transmis mesaje Adelei Popescu, căreia i-au urat sănătate, însănătoșire grabnică și și-au arătat aprecierea față de ea.

Șurubel i-a spus Adelei că o așteaptă în platou ca să facă sport alături de Luiza Bucur.

Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea la scurt timp după ce a devenit mămică

Actrița a revenit în platoul emisiunii la scurt timp după ce a devenit mămică.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva.

Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș.

Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță.

Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit”, a declarat Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI