De ce l-a ales Simona Halep tocmai pe Darren Cahill să-i fie din nou antrenor. Asta a stat în spatele deciziei

Simona Halep îl va avea din nou ca antrenor pe Darren Cahill

Simona Halep a anunțat că a reluat colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul alături de care a cucerit 8 trofee majore. Motivul este lesne de înțeles. Australianul a fost cel care a ajutat-o pe Simona să depășească momentele de cădere psihică din timpul meciurilor importante. Numărul 6 WTA a făcut anunțul pe contul personal de Facebook, unde fanii i-au trimis sute de mesaje.

Simona Halep îl va avea din nou ca antrenor pe Darren Cahill

„Sunt fericită să vă anunț că Darren va reveni de partea mea din sezonul viitor. Ultima dată te-am ucis și am de gând să te ucid din nou! Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început! Pe curând”, este anunțul făcut de Simona Halep pe rețeaua de socializare. Postarea sportivei din Constanța a fost preluată de WTA Insider și postată pe Twitter cu mesajul „Simona Halep și Darren Cahill, din nou împreună din sezonul 2020.”

Vestea că Simona Halep reia colaborarea cu Darren Cahill a fost primită cu bucurie de fanii din România. Aceștia i-au trimis Simonei sute de mesaje.


„Eram sigură că se va întâmpla! Echipa de vis s-a reunit. Felicitări antrenorului care ți-a fost alături și te-a ajutat să cucerești trofeul la Wimbledon. Mi-ai dat o mare veste”, i-a scris o admiratoare, în timp ce un alt internaut a comentat: „Super! Cea mai bună veste, Simona! Abia aștept să retrăiesc emoțiile pe care ni le-ai oferit începând cu anul trecut.”

Sub comanda antrenorului australian, Simona Halep a cucerit 8 trofee majore: 2015 – Indian Wells; 2016 – Madrid, Bucureşti și Montreal; 2017 – Madrid; 2018 – Shenzhen, Roland Garros și Montreal.

Simona Halep (27 de ani) a cucerit 19 trofee la simplu în întreaga sa carieră (2 de Grand Slam – Roland Garros și Wimbledon) și un trofeu la dublu. Constănțeanca a strâns din tenis peste 33 de milioane de euro și se află pe locul 6 în clasamentul WTA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI