Cum a apărut Simona Halep la o nuntă. Invitații s-au uitat lung la rochia ei. Cum era croită

Cum a apărut Simona Halep la o nuntă. Invitații s-au uitat lung la rochia ei. Cum era croită
Simona Halep la o nuntă. Cum a apărut îmbrăcată?

Simona Halep a surprins cu apariția sa la o nuntă! Invitații s-au uitat în special la vestimentația aleasă de campioana noastră. Iubita jucătoare de tenis face ravagii nu numai pe teren, ci și într-o conjunctură elegantă. Cum a arătat rochia sa și cu ce detaliu a surprins extrem de tare?

Cum a apărut Simona Halep la o nuntă?

Simona Halep a fost uimit pe toată lumea la o nuntă. Tânăra a surprins cu rochia aleasă. Aceasta se bucură de momentele de relaxare și de timpul liber pe care îl are, așa că a acceptat cu bucurie să fie prezentă la nunta unui prieten. Cu toate că nu a ajuns de multă vreme în România, după eliminarea de la US Open, a onorat invitația.

Simo a arătat demențial într-o rochie extrem de elegantă cu un umăr gol. Desigur că nu s-a abătut de la stilul său caracteristic, care să nu dezvăluie foarte multe, deși a apelat la un truc ce i-a alungit postura și a făcut-o să arate mai senzuală decât este.

Simona Halep la nuntă
Simona Halep la nuntă, alături de prieteni și familie

Fanii, despre vestimentațiile Simonei: „Cineva să cheme poliția modei”

Fanii sunt mulțumiți și de vestimentațiile sportivei de pe teren. Aceasta pare să le fie pe plac oricând și oricum, astfel că majoritatea comentariilor la orice schimbare cât de mică sunt de bine. “Halep arată bine în echipamentul ei. Cei de la Nike au reuşit o lovitură câştigătoare de această dată, cu acest design”

“Echipamentul Simonei arată foarte bine azi” sau “Nike a produs echipamente bune pentru jucătoarele de tenis”, au fost mesajele pro-echipamentului folosit de Simona Halep, “Mă uit la meciul Halep-Tomljanovic. Cineva să cheme poliţia modei” sau “Când o văd pe Simona îmbrăcată aşa îmi vine să o întreb cum s-a descurcat azi la şcoală”, au mai spus internauții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI