De ce își dorește Larisa Drăgulescu să câștige fostul ei soț Survivor România: “Nu e o sumă de ignorat” EXCLUSIV

De ce își dorește Larisa Drăgulescu să câștige fostul ei soț Survivor România: “Nu e o sumă de ignorat” EXCLUSIV
De ce isi doreste Larisa Dragulescu sa castige fostul ei sot Survivor Romania

Marian Drăgulescu este unul dintre cei 8 concurenți rămași la Survivor România 2022. Fostul mare gimnast se va lupta cu adversarii săi în confruntările individuale care vor începe duminică, 22 mai, la PRO TV. De ce vrea Larisa Drăgulescu, fosta soție a campionului, ca tatăl copiilor ei să câștige competiția din Republica Dominicană.

De ce vrea Larisa Drăgulescu să câștige tatăl copiilor ei Survivor 2022

Larisa Drăgulescu este una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi din țară. Supranumită Regina Videochatului din România, fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a câștigat independența financiară în urma carierei sale controversate și a conținutului pe care-l furnizează pe o platformă destinată adulților.

Mai mult de atât, focoasa șatenă a declarat că îl susține pe fostul ei soț, Marian Drăgulescu, în câștigarea competiției Survivor România 2022, având în vedere premiul de 100.000 de euro pus la bătaie.

„Nu stau după câștigurile niciunui bărbat. Mi-ar plăcea, spre exemplu, ca fostul meu soț, Marian Drăgulescu, să câștige potul cel mare la emisiunea Survivor.

Mă aștept ca calitățile lui de sportive de performanță să-l ajute să ajungă în fazele finale ale întrecerii și-i țin pumnii. 100.000 de euro, cât am înțeles că e premiul, nu e o sumă de ignorat!

Personal, sunt alături de el, în primul rând fiindcă mă uit la emisiune, când ajung, pentru a-i urmări șansele. Însă nu fac asta pentru că aș avea nevoie de banii lui, într-un fel sau altul”, a declarat Larisa Drăgulescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

„Am mai fost împreună, ca un fel de familie!”

Aceeași Larisa Drăgulescu a completat, spunând că nu ar refuza invitația fostului ei soț, dacă Marian Drăgulescu i-ar propune, odată ce se întoarce din Republica Dominicană, să plece împreună într-o excursie alături de cei doi copii ai lor.

„Dacă va dori să meargă cu copiii undeva și să mă invite și pe mine, nu voi spune nu. Am mai fost împreună, ca un fel de familie! Dar asta nu înseamnă că depind de vreun bărbat sau altul!

Rămâne doar la latitudinea sa dacă va dori să se relaxeze alături de noi după emisiune sau poate doar împreună cu copiii săi.”, a dezvăluit celebra vedetă pentru sursa citată.