CRBL și Marian Drăgulescu s-au certat la Survivor România. De la ce a pornit totul: „Ridic vocea pentru că așa vreau eu”

CRBL și Marian Drăgulescu s-au certat la Survivor România. De la ce a pornit totul: „Ridic vocea pentru că așa vreau eu”
Laura Giurcanu pune „paie pe foc”, iar CRBL reacționează

În această seară fanii au parte de un nou episod din „Survivor România”. Cele două echipe au ajuns iar la tensiuni și la certuri. Cel mai proaspăt conflict a avut loc între CRBL și Marian Drăgulescu. Cei doi au ajuns să se certe, totul pornind de la o declarație a uneia dintre colege, Laura Giurcanu, conform căreia, echipa Războinicilor ar vrea să-i adopte pe unii dintre Faimoși. Reacția lui CRBL a fost una extrem de dură, ceilalți colegi neavând nicio reacție, în primă fază.

Laura Giurcanu pune „paie pe foc”, iar CRBL reacționează

În această seară la „Survivor România”, difuzat de PRO TV, spiritele s-au încins, din nou, în tabăra Faimoșilor. Într-unul din momentele de pauză, Laura Giurcanu a povestit un episod în care relata extrem de supărată despre gluma făcută de Războinici la adresa lui Marian Drăgulescu și pe TJ, cum că i-ar fi adopte.

În testimonialul care a urmat, Marian Drăgulescu spune că nu ar fi auzit gluma. Faimosul mai spune că de aceea nici nu a reacționat la glumele făcute de Războinici.

Numai că, în timpul discuțiilor declanșate de Laura Giurcanu, CRBL, recunoscut pentru impulsivitate, a reacționat dur, cel puțin la adresa lui Marian Drăgulescu, țipând la acesta.

„CRBL: Până acum.. Ce s-a întâmpalt până acum?

Marian Drăgulescu: Dar de ce ridici vocea?

CRBL: Păi de aia, pentru că vreau să mă înțelegi și pentru că m-ai enervat foarte tare. Ridic vocea pentru că așa vreau eu. Ai ceva împotrivă?

Marian Drăgulescu: Foarte bine, și eu glumesc că așa vreau eu. Ai ceva împotrivă?

CRBL: Acuma lasă-mă să ridic vocea, că m-am enervat.”, a fost dialogul dintre cei doi.

„A avut o atitudine nesportivă”

În timpul testimonialului, deși a justificat că nu ar fi auzit gluma făcută de Războinici, Marian Drăgulescu a mai spus că modul în care a reacționat CBRL nu a fost deloc sportiv.

„CRBL, mi se pare că a avut o atitudine nesportivă, și nu știu.. neumană, până la urmă, pentru că nu ai niciun motiv să țipi așa, aiurea, la un om.

Sincer, eu funcționez pe vorba dulce mult aduce. Dacă țipi la mine m-ai pierdut.”, a mărturisit Marian Drăgulescu.

Din păcate lucrurile au degenerat în timpul discuțiilor, iar, într-un final, CRBL a plecat de lângă colegii săi de echipă, încheind conversația spunând „Pentru mine s-a terminat!”. De cealaltă parte, celălalt implicat, TJ Miles, a fost de părere că discuția avută era una constructivă, și că CRBL nu ar fi trebuit să plece.