De ce Irinel Columbeanu este calm deși și-a pierdut averea de 150 milioane de euro

De ce Irinel Columbeanu este calm deși și-a pierdut averea de 150 milioane de euro
Irinel Columbeanu nu se lasă doborât. Ce a spus după ce și-a pierdut averea

Irinel Columbeanu rămâne un bărbat calm și calculat în fața provocărilor greu de trecut din ultima perioadă. Afaceristul și-a pierdut averea de 150 de milioane de euro, fiind forțat să renunțe la luxul din viața lui, dar acest lucru nu l-a pus la pământ.

Irinel Columbeanu nu se lasă! Ce a transmis după ce și-a pierdut averea

Milioane de români erau surprinși în momentul în care se afla că Irinel Columbeanu a rămas fără averea lui impresionantă. Acesta a fost nevoit să renunțe la mai multe plăceri din viața lui și să abordeze un trai diferit față de ultimii ani.

Cu toate acestea, fostul soț al Monicăi Gabor se simte mai bine ca niciodată și nu lasă provocările să îl doboare. Acesta a recunoscut că are o stare de spirit foarte bună, iar pandemia l-a făcut să se gândească la mai multe lucruri.

„Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie.”, a spus acesta pentru Ciao.

Irinel Columbeanu: ‘Eram deja obișnuit’

Irinel Columbeanu consideră că lucrurile materiale câștigate de-a lungul vieții nu sunt importante în momentul în care o persoană își încheie problemele lumești, ci, mai degrabă, contează modul în care reacționează un om în momentul în care rămâne fără agoniseala de o viață.

„Adevărat! Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea.

Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit.”, a explicat el.

Ce sfat de aur a oferit Irinel Columbeanu

De asemenea, după ce a trecut printr-o perioadă extrem de dură, Irinel Columbeanu le-a spus tuturor și care este părerea sa cu privire la drumul tuturor oamenilor prin viață. Acesta consideră că răbdarea este calitatea ce îi va ajuta pe toți să își îndeplinească obiectivele.

„Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață.”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor

În ultima vreme, în viața Monicăi Gabor s-au produs numeroase schimbări după despărțirea de Mr. Pink. Irinel Columbeanu a vorbit despre fosta lui parteneră, explicând că aceasta nu o să renunțe la visul de a trăi în America, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu afaceristul.

„Este inteligent temperamentală. Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă.

Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța.”, a mai zis el pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI