Cu ce speră Monica Gabor să rămână după despărțirea de Mr. Pink. Ce i-a cerut afaceristului, ca să nu ajungă ”pe drumuri” EXCLUSIV

Cu ce speră Monica Gabor să rămână după despărțirea de Mr. Pink. Ce i-a cerut afaceristului, ca să nu ajungă ”pe drumuri” EXCLUSIV
Cu ce speră Monica Gabor să rămână după despărțirea de Mr. Pink, de fapt

Am aflat cu ce speră Monica Gabor să rămână după despărțirea de Mr. Pink. Fostul iubit al Monicăi Gabor este considerat unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri, cu conturi ce numără multe zerouri în coadă. Sursele veniturilor sale au rămas necunoscute, la fel ca și adevărata avere a acestuia. Mai mult, asiaticul a avut grijă să nu aibă proprietăți pe numele său, în Statele Unite.

Cu ce speră Monica Gabor să rămână după despărțirea de Mr. Pink

Faptul că Mr. Pink a fost cât se poate de discret atât cu afacerile sale, cât și cu averea pe care și-a pus-o la adăpost și nu are nimic pe numele său, legal, Monica Gabor nu ar avea dreptul la nimic în urma relației de 10 ani pe care a avut-o cu acesta. Totuși, sentimentele care au legat-o de asiatic, precum și promisiunile făcute de acesta, potrivit cărora ar ”avea grijă de ea toată viața”, îi dau speranțe româncei.

Speranțe că visul american nu i s-a năruit, chiar dacă o va lua-o singură pe un alt drum pe Tărâmul Făgăduinței. Mai puțin cunoscut este faptul că, pe lânga vila din Malibu, care era practic reședința sa oficială și a fostului iubit, Moni își petrecea foarte mult timp într-un apartament de lux din Beverly Hills.

Acolo a locuit mulți ani singură și imobilul a fost achiziționat printr-una din companiile asiaticului, la care ea era acționară. Până când Irina, fiica sa, s-a mutat definitiv peste Ocean, la fiecare vizită a acesteia în America, potrivit apropiaților, Moni obișnuia să stea singură cu aceasta, vreo două săptămâni în apartamentul respectiv, și abia după se ”transferau” la Malibu.

Vedeta autohtonă nu a ascuns faptul că acolo se simțea mult mai bine decât în imensa sa vilă, iar iubitul devenit între timp fostul i-a garantat că locuința respectivă va fi mereu a ei.

Și-a plătit singură chiria

Monica Gabor s-a mutat împreună cu Mr. Pink după doar câțiva ani de relație. Ea și iubitul chinez s-au cunoscut la cursurile de la școala unde românca își perfecționa engleza. Mult timp, Moni și-a plătit singură un apartament oarecum modest din America, locuință care avea doar un living și un dormitor.

Moni închiriase acest apartament și făcea naveta în România când era solicitată la diverse joburi, de unde de altfel își câștiga banii pentru a putea plăti chiria peste Ocean.

Ce cadouri primea

De-a lungul relației sale cu Mr. Pink, Moni a primit cadouri costisitoare. A schimbat mai multe limuzine de lux, dar niciuna nu a fost trecută pe numele său. Cea mai valoroasă bijuterie, din punct de vedere sentimental, pe care Monica a primit-o de la fostul iubit a fost un superb inel cu diamante.

Nu, nu a fost unul de logodnă, mai ales că pe atunci chinezul încă era însurat, ci unul urmat de o promisiune neașteptată. Imediat după decesul mamei sale, într-un tragic accident, Monica le-a povestit prietenelor apropiate că iubitul chinez i-a promis că va avea grijă de ea toată viața.

”Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama”, a povestit însăși Monica Gabor, despre care Irinel Columbeanu a făcut declarații chiar azi, vorbind despre o eventuală împăcare cu ea, după despărțirea de Mr. Pink.

În prezent, vedeta a renunțat la această bijuterie, pe care nu o mai poartă pe deget.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI