08 feb. 2022 | 16:39

De ce Ionuț Popa și Blaze de la Războinicii nu se înțeleg deloc. Ce se întâmplă la Survivor România 2022

Monden
De ce Ionuț Popa și Blaze de la Războinicii nu se înțeleg deloc. Ce se întâmplă la Survivor România 2022
De ce Ionut Popa si Blaze de la Razboinicii nu se inteleg deloc

După ce au pierdut primul joc de imunitate de la Survivor România 2022, după o lună de competiție, Războinicii au fost nevoiți să se nominalizeze între ei, în cadrul consiliului de luni, 7 februarie. Se pare că au apărut primele conflicte între coechipieri. Ce a spus Blaze despre colegul său Ionuț Popa.

Soția lui Blaze îi atacă pe Faimoși?

Tensiunea a atins cote maxime în ediția de luni, 7 februarie, de la Survivor România 2022. Războinicii au dovedit, încă o dată, că sunt o echipă puternică și au luptat până la ultimul punct pentru a câștiga a patra imunitate consecutivă.

Echipa Războinicilor a pierdut jocul la ștafetă, în fața Faimoșilor, și au fost nevoiți să participe la jocul de imunitate individuală, unde Blaze și Alexandra Duli au reușit să obțină colanul mult râvnit. În consecință, cei doi Războinici au propus câte un coleg spre eliminare, cei votați fiind Relu Pănescu și Ramona Crăciunescu.

Invitată în platoul La Măruță, Izabela, soția lui Blaze, și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea concurenților din echipa Faimoșilor.

„Pe mine mă enervează toți de la Faimoși, la început îmi plăceau Laura, Emil și CRBL. Mi-a plăcut și de Robert, și de Andreea Tonciu. Am apreciat că era sinceră. Acum nu îmi mai place de nimeni, îmi pare rău. Elena a pus-o la zid pe Otilia care a adus puncte, dar când ea a făcut proba, nu a adus puncte. Și nu a mai zis nimic, e puțin acidă, e doar părerea mea.

De ce nu s-ar înțelege Blaze și Ionuț Popa de la Războinici

De asemenea, fosta concurentă de la Mireasa a declarat că ar exista o competiție între soțul ei Blaze și Ionuț Popa. Izabela este de părere că instructorul de fitness se teme de Blaze și, mai mult de atât, nu l-ar felicita atunci când coechipierul său ar aduce puncte.

„E competiție între Ionuț Popa și Blaze, îi e frică de el. Ionuț pare individualist, când Blaze câștigă, colegii îl felicită, dar Popa nu se duce niciodată.

Cine se va lua de Blaze, va fi așteptat de mine la aeroport. E soțul meu, nu suport să se ia cineva de el. Îl iubesc mult și sunt foarte protectivă.”, a declarat Izabela, soția Războinicului, la PRO TV.

Blaze a câștigat colanul de imunitate individuală și l-a nominalizat pe Relu Pănescu spre eliminare. De asemenea, Războinicul a spus, la testimonial, că ar fi vrut să-l voteze pe Ionuț Popa.

Sora Anei Dobrovie spune motivul pentru care Războinica ar fi fost votată de colegi

Blaze nu a fost singurul care a avut parte de susținere din partea celor dragi. Sora Anei Dobrovie a intrat în legătură video cu cei din platoul La Măruță, apărându-și surioara în fața atacurilor lui Cătălin Zmărăndescu.

„Cred că Ana a fost votată pentru că e foarte directă, la fel face cu noi, familia și prietenii. Pe ea nu o interesează ce spune lumea, e directă. O iubesc enorm de mult, sper să reziste cât mai mult acolo. Știm cât este de bună, de ambițioasă. Este o fire foarte tare. Episodul cu Cătălin a fost dur.

Domnul Zmărăndescu trebuia să se calmeze mai mult pentru că sunt doar 2 femei. Nu știu exact ce s-a zis, au arătat doar „bătrân frustrat”. Nu bag mâna în foc pentru ce a zis acolo, ea e oricum o fire impulsivă.

După faptă și răsplată. Eu cred că Ana va rămâne pentru că am mulți prieteni care o susțin, au trimis voturi. Eu îi țin pumnii.”, a declarat la PRO TV Nicoleta, sora Anei Dobrovie de la Războinici.

Nicoleta este de părere că sora ei Ana ar fi fost votată din cauza faptului că este o fire temperamentală, directă și vocală. În cadrul consiliului de marți, 8 februarie, telespectatorii vor afla cine va pleca dintre Războinicii Relu Pănescu, Ramona Crăciunescu și Ana Dobrovie.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Dana Budeanu, omagiu neașteptat pentru fosta soacră, Delia Budeanu. Ce a făcut public. A uimit pe toată lumea!
Unica.ro
Prețuri minuscule la avion. Unde poți călători cu 114 lei
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro