10 sept. 2021 | 09:57

De ce face nunta Simona Halep cu Toni Iuruc pe 15 septembrie. Am aflat motivul adevărat

Sport
De ce face nunta Simona Halep cu Toni Iuruc pe 15 septembrie. Am aflat motivul adevărat
S-a aflat motivul pentru care Simona Halep a grăbit nunta

Simona Halep se pregătește intens de unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei, nunta cu Toni Iuruc. Aceasta o să se căsătorească pe 15 septembrie, dar abia acum s-a aflat motivul pentru care sportiva își dorește ca evenimentul să aibă loc cât se poate de repede.

De ce s-a grăbit Simona Halep cu nunta. Dezvăluiri surprinzătoare

Simona Halep a fost desemnată cetățean de onoare al orașului Bușteni în perioada în care Emanoil Savin era primarul localității. Acesta este invitat la nunta jucătoarei de tenis cu Toni Iuruc, așa că a dezvăluit de ce s-a grăbit cu evenimentul grandios. Se pare că sportiva își dorește să devină mămică.

„Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia.

(…) Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3.”, a mărturisit Emanoil Savin pentru Fanatik.

„Să o văd mămică, să mergem și la botez”

De asemenea, Emanoil Savin a menționat că Toni Iuruc ar fi ultimul ‘trofeu’ câștigat de Simona Halep. Acesta speră ca sportiva să devină mămică și să își invite apropiații și la botez, după ce o să bucure toate personalitățile din lumea sportului cu nunta ei.

„Ăsta este ultimul trofeu al ei – soțul – ultimul trofeu câștigat și sper să fie fericiți și, bineînțeles, să o văd mămică, să mergem și la botez.

Și să avem o petrecere frumoasă pe data de 15 septembrie, cu toate personalitățile din lumea sportului și toți care îi sunt Simonei dragi.”, a adăugat Emanoil Savin.

Ce a spus Ion Țiriac despre Simona Halep. Mulți fani nu se așteptau la așa ceva

Între timp, Ion Țiriac a făcut câteva declarații uluitoare despre accidentarea Simonei Halep. Mulți sugerează că aceasta ar fi, de fapt, însărcinată, așa că afaceristul a întărit zvonurile. Acesta a lăsat să se înțeleagă că jucătoarea de tenis ar avea nevoie de o perioadă mai lungă înainte de a se întoarce pe teren.

„Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani.

Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil.”, a spus Ion Țiriac.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro