02 feb. 2023 | 22:40

De ce era considerată Larisa Iordache ‘nesuferită’ de către colegele din lot. Ţinea mereu să facă asta la antrenamente: „Aveam noroc”

Monden
De ce era considerată Larisa Iordache 'nesuferită' de către colegele din lot. Ţinea mereu să facă asta la antrenamente: „Aveam noroc”
De ce colegele cred despre Larisa Iordache că este nesuferită?

Larisa Iordache este una dintre gimnastele cu care România se mândrește. Aceasta a a fost medaliată olimpică, europeană și câștigătoarea medaliei de bronz în proba de echipe la olimpiada din 2012. De asemenea, tânăra este cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. Cu toate că a făcut performanță și este iubită de mulți români, lucrurile stau diferit când vine vorba despre colege. De ce cred acestea că Larisa Iordache este ,nesuferită’?

Larisa Iordache este considerată ,,nesuferită” de colege: care este motivul?

Larisa Iordache s-a născut la București pe 19 iunie 1996 și provine dintr-o familie de sportivi. Fratele ei practică fotbal de performanță, mama ei a făcut handbal, iar tatăl său a fost jucător de fotbal.

Aceasta a mărturisit că s-a apucat de sport întâmplător, după ce a fost remarcată în parc de Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo. Sportiva a reușit de atunci să adune performanțe uluitoare și să facă toată România mândră.

Cu toate astea, multe dintre colegele sale spun despre ea că este ,,nesuferită”. Concret, sportivele spun asta despre Larisa Iordache pentru că a fost mereu perfecționistă și făcea antrenamente în plus. Astfel, era văzută cu ochi buni de unii antrenori, timp în care ele ,,mai încercau să păcălească numărul”, a susținut aceasta într-un podcast pentru Cătălin Mureșan.

  • Cătălin Mureşanu: Ce ţi-a lipsit în cariera?

Larisa Iordache: Ce aş fi vrut să am în plus cred că e răbdarea tuturor celor din jur pentru că toţi ne voiau campioane de pe o zi pe alta. Am fost un copil foarte agitat, voiam mereu să fac în plus. Chiar şi antrenorii îmi spuneau să o las mai moale. După două-trei ore de antrenamente, eu mereu mai stăteam în sală mai exersez. 

  • Cătălin Mureşanu: Înseamnă că erai considerată o nesuferită de către colege…

Larisa Iordache: Da, cred că da. Eu aveam norocul să plec acasă aproape în fiecare weekend dacă terminam cu bine antrenamentele de la Izvorani. Mai mult, la antrenamente ceream mereu în plus, plusam mereu. Erau momente când fetele erau foarte obosite şi îşi doreau să se odihnească, mai încercau să păcălească numărul. De asta eram nesuferită, dar acum mă înţeleg cu toate. Mă bucur că mă plac toate acum. (Sursa: playsport.ro)

,,Mama mea și-a dorit foarte mult ca eu să fac un sport”

De asemenea, gimnasta a mărturisit și că mama sa a fost cea care și-a dorit enorm ca Larisa să facă un sport. Chiar cea care i-a dat viață și-a promis că o să facă tot posibilul ca ea să facă performanță.

Mama mea, de exemplu, şi-a dorit foarte mult ca eu să fac un sport, am ales gimnastica. S-a văzut imediat că am talent în această direcţie şi a zis că o facă tot posibilul să fac performanţă. Nu a fost uşor, veneam acasă şi spuneam că nu mai vreau să merg, dar ea mă încuraja, mă ajuta. Mi-am descoperit imediat pasiunea, m-am hrănit cu ea.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Zonele din România unde CFR a decis anularea a 14 trenuri în weekend-uri
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro