De ce Elon Musk refuză vaccinarea anti-covid-19. Declarația lui a șocat America

De ce Elon Musk refuză vaccinarea anti-covid-19. Declarația lui a șocat America
De ce Elon Musk refuză vaccinarea anti-covid-19. Declarația lui a șocat America

Elon Musk, CEO Tesla, refuză să primească vaccinul anti-COVID-19. Fizicianul a spus că el și familia sa nu riscă să se infecteze cu virusul. Acesta neagă în continuare severitatea coronavirusului și este de părere că nu e nevoie să se blocheze toată țara, ci doar persoanele cu risc să stea în carantină.

Elon Musk și familia refuză vaccinarea anti-covid-19

Într-un episod din “Sway”, un podcast găzduit de jurnalista Kara Swisher, Elon Musk a minimalizat din nou, în public, riscurile COVID-19 și a menționat că atât el cât și copiii săi nu se vor vaccina împotriva acestui virus. Miliardarul a mai declarat că nu crede că este nevoie „să se blocheze toată țara”, ca măsură împotriva răspândirii noului coronavirus, ci doar persoanele cu risc să stea în carantină ”până trece furtuna”. Întrebat dacă nu vor muri și mai mulți oameni în lipsa acestei măsuri, co-fondatorul Tesla a declarat scurt și invariabil: „Toți murim”.

Elon Musk și familia refuză vaccinarea anti-covid-19
Elon Musk și familia refuză vaccinarea anti-covid-19

Informații 25 septembrie: Departamentul de Stat a emis alertă de călătorie de gradul 3 pentru România şi sfătuieşte cetățenii S.U.A. să evite călătoriile ȋn România datorită pandemiei COVID 19. Cetățenilor S.U.A. nu le este permisă intrarea ȋn România, cu unele excepții specificate ȋn Hotărârea de Guvern din 16 august, potrivit usembassy.gov.

Musk se pregăteşte de o nouă listare

Elon Musk plănuiește să listeze la bursă divizia de sateliți Starlink. Procesul ar putea dura câțiva ani de vreme ce veniturile trebuie să devină stabile și previzibile. Miliardarul declara anul trecută că Starlink reprezintă o sursă importantă de venituri pentru SpaceX.

Scopul Starlink este lansarea a zeci de mii de sateliți care să acopere Pământul cu internet de înaltă viteză. Numărul ar putea ajunge până la 1.400 până la finalul anului curent. În total, SpaceX a primit aprobare pentru 42.000 de sateliți. Joi, compania a amânat lansarea unei noi serii de sateliți din cauza unor probleme la sistemul de recuperare al rachetei Falcon 9, scrie ZF.

  • Elon Musk a devenit în 2020 al treilea cel mai bogat om al planetei, cu o avere netă estimată la 102 miliarde de dolari.
  • În ianuarie, el înregistra o avere de 16,2 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index.
  • Acțiunile Tesla s-au apreciat cu 400% de la începutul anului până acum.
  • Musk este fizician, inginer, designer și proiectant industrial, inventator și inovator, programator și creator de software, antreprenor tehnologic și filantrop.
  • Este cetățean al Africii de Sud, al Statelor Unite, unde locuiește de mulți ani, și Canada.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI