De ce e Simona Halep optimistă după eșecul de la Montreal. Ce a declarat românca după pauza de 3 luni

De ce e Simona Halep optimistă după eșecul de la Montreal. Ce a declarat românca după pauza de 3 luni
De ce e Simona Halep optimistă după eșecul de la Montreal. Ce a declarat românca după pauza de 3 luni

Simona Halep e optimistă după eșecul de la Montreal. Numărul 13 WTA a disputat primul său meci după 3 luni de pauză forțată, luată din cauza accidentării la gamba stângă. Românca a fost învinsă de americana Danielle Collins, după o dispută ce s-a întins pe aproape 3 ore, scor 6-2, 4-6, 4-6. Simona Halep s-a declarat, însă mulțumită de evoluția ei la revenirea în circuitul mondial.

De ce e Simona Halep optimistă după eșecul de la Montreal

De ce e Simona Halep optimistă după eșecul de la Montreal. Numărul 13 mondial s-a întors în circuitul mondial după 3 luni de pauză. Revenirea n-a fost încununată cu succes, Halep fiind învinsă de Danielle Collins, în trei seturi, după aproape trei ore de joc. Înaintea partidei, românca declara că nu are așteptări mari de la turneu și tot ce-și dorește e să fie sănătoasă. Competiția de la Montreal era, mai degrabă, un test care să indice situația sa sportivă în acest moment

În primul rând, trebuie să pot juca primul meci. Este foarte greu să am vreo aşteptare cu privire la acest turneu. Vreau doar să rămân sănătoasă, ca să pot face tot posibilul pe teren şi să câştig primul joc. Apoi, dacă se întâmplă asta, mă voi gândi la următorul meci. Sunt aici pentru a vedea cum va rezista corpul meu şi la ce nivel pot juca după această pauză”, a spus Simona Halep pentru lapresse.ca, înaintea partidei cu Collins.

Ce a declarat românca după pauza de 3 luni

Simona Halep s-a declarat, însă, mulțumită de nivel său de joc, după cele 3 luni de pauză.

A fost un meci special după câteva luni de pauză forțată din cauza accidentării. Am jucat foarte bine și sunt foarte mulțumită cu tot ceea ce s-a întâmplat (n.r. pe teren), nu mă așteptam să fiu la nivelul acesta. Sunt din ce în ce mai bine (n.r. din punct de vedere fizic) și am senzații pozitive despre cum am jucat astăzi. Am jucat trei ore la un nivel foarte înalt cu cineva care în ultima vreme a câştigat meciuri şi turnee”, a declarat Simona Halep, citată de WTA Insider.

Un moment important în derularea partidei a avut loc în setul decisiv. Collins a cerut un time-out medical ce s-a prelungit minute bune. Halep a fost enervată de situație, astfel că la reluarea partidei americanca a preluat controlul partidei. Simona Halep e așteptată să participe și la turneul de la Cincinnati, în SUA, ce va avea loc între 9-16 august. După aceea, următoarea „oprire” va fi la US Open. Ultimul turneu de Grand Slam al anului va începe pe 30 august, în New York.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI