De ce Dana Budeanu nu încurajează vaccinarea anti-covid-19. Ce spune că trebuie să facă fiecare om

De ce Dana Budeanu nu încurajează vaccinarea anti-covid-19. Ce spune că trebuie să facă fiecare om
Dana Budeanu nu încurajează vaccinarea împotriva coronavirusului

Dana Budeanu și-a spus clar părerea cu privire la vaccinul împotriva coroanvirusului încă de când acesta a putut să fie folosit la noi în țară. Criticul de modă a criticat măsurile impuse de autorități de la începutul pandemiei, mai ales atunci când a venit vorba despre provocările prin care au trecut copiii, dar și bătrânii.

Dana Budeanu: ce ar trebui să facă oamenii pentru a se imuniza

În momentul în care vaccinul a putut să fie folosit și pentru români pentru ca aceștia să se ferească de anumite riscuri grave la care se expun în pandemie, Dana Budeanu a decis să nu se vaccineze. Deși faimoasa creatoare de modă susține că nu este împotriva deciziei pe care o poate lua fiecare cu privire la vaccinul împotriva coronavirusului, ea crede într-o altă formă de imunizare.

Dana Budeanu a dezvăluit că, deși nu se va vaccina, ea a ajutat mai multe persoane să ajungă în față pe listă. Aceasta consideră că lumea ar trebui să ia contact direct cu boala pentru a se imuniza. Cât despre faptul că ar fi total împotriva vaccinului, criticul de modă a negat vehement acest aspect.

„Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala. Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a declarat Dana Budeanu la un post de televiziune, citată de WOWbiz.

Dana Budeanu, despre măsurile luate de autorități. Ce a avut de spus criticul de modă

Recent, Dana Budeanu a avut cuvinte grele de spus despre măsurile pe care autoritățile vor să le ia în privința persoanelor ce s-au vaccinat. Criticul de modă a explicat că multe țări au decis să pună punct unor restricții.

„Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi. (…) Totul este din pix, e firesc să fie așa! Așa se schimbă erele pe glob, din pix. Suntem câteva miliarde care trebuie să ne aliniem mai mult sau mai puțin (…) Problema este felul în care dai cu pixul, vrei să fii unul deștept, dai cu pixul pentru poporul tău. Vrei să fii un sclav, dai cu pixul cum s-a dat la noi, într-un haos de nedescris”, spune Dana Budeanu.

Ce greșeli s-au făcut în pandemie. Dana Budeanu a spus totul

De asemenea, creatoarea de modă a susținut că ar exista un plan global, dar lucrurile nu ar trebui să stea așa, mai ales pentru că există milioane de oameni ce ar trebui să aibă acces la informațiile de interes general. Aceasta a explicat că ar trebui să existe un anumit nivel ridicat de transparență pentru a rezolva mai multe probleme.

„Astăzi am aflat că dacă vii din Italia, până pe 17 mai, nu pe 1 iunie, pe 17 mai, te carantinezi, chiar dacă ai test negativ. În același timp, Marea Britanie anunță ridicarea restricțiilor pe 17 mai. (…) Să punem problema transparent pentru oameni (…) Să spună că așa e planul pe glob”, a mai adăugat Dana Budeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI