26 mart. 2024 | 09:09

De ce Dana Budeanu nu are niciodată ruj pe buze. Vedeta a făcut mărturisirea în public, în faţa a mii de femei

Monden
De ce Dana Budeanu nu are niciodată ruj pe buze. Vedeta a făcut mărturisirea în public, în faţa a mii de femei
Dana Budeanu preferă să fie complet naturală

Dana Budeanu a fost invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. Creatoarea de modă nu s-a ferit niciodată să spună ceea ce gândește la adresa divelor din showbiz care și-au făcut operații estetice. În schimb, ea se mândrește că este naturală și nu a făcut schimbări la nivelul feței. De asemenea, ea a detaliat și de ce nu poartă niciodată ruj pe buze!

De ce Dana Budeanu nu poartă niciodată ruj pe buze

Damian Drăghici a avut-o invitată la podcastul său „Femeia ești tu!” pe celebra Dana Budeanu. Creatoarea de modă a oferit lecții despre feminitate, precizând printre altele că este împotriva operațiilor estetice, mai ales cele exagerate, care au tendința de a schimba complet înfățișarea persoanei respective.

Dana Budeanu se consideră un exemplu în acest sens, pentru că nu și-a făcut nimic la nivelul feței și preferă să fie cât mai naturală. În plus, ea preferă să nu se dea nici cu ruj și a explicat motivul acestei decizii. Totuși, apreciază femeile care sunt aranjate tot timpul și nu uită să se dea cu ruj.

„Eu nu sunt rujată niciodată, pentru că nu știu să mă dau, ca să știți și asta. Nici nu am buze. Folosind foarte mult gura, dacă aș fi avut și ruj…”, a fost mesajul Danei Budeanu.

Le critică pe femeile care exagerează cu operațiile estetice

Dana Budeanu nu s-a ferit niciodată să facă declarații și este considerată una dintre cele mai directe femeii din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului a abordat numeroase subiecte și a ajuns virală datorită mărturisirilor sale fără perdea. Ea le-a criticat pe divele din România care au ales să-și facă operații estetice, unele dintre ele nereușite.

„Revenim la astea. Amețitele pă operații. Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza. Li s-au umflat buzele când erau însărcinate și când au slăbit au rămas cu buzele mă. Se vede că ești efectiv raton, rățoi, expandat Donald Duck. Se vede. Ți-ai băgat în gură și se vede. Când te uiți din profil… toate arătați de parcă aveți două flecuri în loc de buze, băgate în față. Două branțuri așa, pur și simplu. Se vede. De ce minți că n-ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai?”, spunea Dana Budeanu, pe canalul său de Youtube.

„Este aberant sa nu acceptam ca medicina evolueaza, sa ignoram acest lucru. Sfatul meu este sa nu faceti rabat la bani si la specialisti cand vine vorba despre o astfel de interventie. Mi-ar fi un pic teama, insa, de orice interventie care are legatura cu fata. Sa imi refac sanii nu mi-a fost frica, pentru ca voiam sa revin la sanii mei de dinainte de nastere. Am colaborat cu dr. Stan si sunt foarte multumita”, mai adăuga ea.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro