25 mart. 2024 | 12:00

Dana Budeanu, luată peste picior de Adela Popescu. Reacţia criticului de modă: „E nasol să fii comodă. Femeia trebuie să fie frumoasă”

Monden
Dana Budeanu, luată peste picior de Adela Popescu. Reacţia criticului de modă:

Adela Popescu a decis să plece în Thailanda, pentru a fi alături de soțul ei, la filmările pentru „Insula Iubirii”. Pe rețelele de socializare, vedeta și-a ținut fanii la curent cu ce a făcut acolo. În plus, vedeta l-a filmat pe soțul ei în mai multe ipostaze, iar în unele a adus-o în discuție și pe Dana Budeanu. Cum a luat-o peste picior fosta prezentatoare tv?

Dana Budeanu, luată peste picior de Adela Popescu

În prezent, Adela Popescu se bucură de momente de relaxare în Thailanda, alături de soțul ei, Radu Vâlcan. Cei soți au decis să fie singuri în vacanță, fără copii, așa că au avut tot timpul doar pentru ei. Pe social media, Adela Popescu l-a filmat pe partenerul ei de viață în timp ce acesta cumpăra durian, un fruct exotic care este considerat cel mai urât mirositor din lume.

Ce mesaj i-a transmis fosta prezentatoare tv

Adela nu s-a sfiit să-i atragă atenția acestuia că nu trebuia să-l cumpere, conform spuselor Danei Budeanu.

Criticul de modă a precizat că femeia trebuie să fie tot timpul aranjată și parfumată, nu să miroasă urât. Drept urmare, Adela Popescu i-a recomandat lui Radu Vâlcan că era mai bine să cumpere un mango.

„Nu, nu acela, Dana Budeanu vrea mango”, a fost mesajul ‘tăios’ al Adelei Popescu.

Invitată recent în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Dana Budeanu a făcut unele mărturisiri în stilul caracteristic. Ea a precizat, clar și răspicat, că femeia trebuie să fie îngrijită, indiferent de situație, iar bărbatul de lângă ea trebuie să fie un exemplu de urmat.

„Să conducem bărbatul, să-l ținem sănătos și echilibrat. Să-l ținem îngrijit, păi te reprezintă pe tine când iese pe stradă. Ăla în bermude, să-ți văd eu gambele cu păr. Înainte, femeile se băteau să iasă cu bărbați în uniformă. Degeaba ai cap dacă el nu stă pe ceva. Nu contează în câte vacanțe mergi.  Soția trebuie să fie impecabilă. E nasol să fii comodă. Femeia trebuie să fie frumoasă. Reperul fiecărei femei este ea însăși”, a mărturisit Dana Budeanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro