21 sept. 2023 | 18:56

De ce Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Cum își câștigă micuții deja banii: „Primesc 100 sau 50 lei”

Monden
De ce Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Cum își câștigă micuții deja banii:
De ce Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală

Cu toate că își putea permite să își înscrie micuții la cele mai prestigioase unități de învățământ din țară, afaceristul și soția sa au luat o decizie controversată. Află, din rândurile de mai jos, de ce Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Cum au ajuns să își câștige deja primii bani.

Afaceristul, arestat preventiv pentru 30 de zile

Afaceristul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, într-un dosar de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital. O lovitură uriașă pentru imaginea construită de el în ultimii ani.

În primăvara acestui an, Călin Donca și soția sa au participat la „Chefi la cuțite”, unde au făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre familia lor.

Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală

Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală și grădiniță. Femeia se dedică acum trup și suflet creșterii și educării lor.

Cei doi au creat un sistem inedit pentru cei cei cinci copii, ajutându-i astfel să își câștige deja primii bani. Micuții primesc anumite taskuri, pentru care, dacă le îndeplinesc, primesc câte 50 sau 100 de lei.

„Suntem părinții a 5 copii. Soția se ocupă în întregime de micuții noștri pentru că am decis să-i creștem noi. I-am scos de la școală. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră. Ei primesc anumite task-uri, iar dacă și le îndeplinesc primesc 100 de lei sau 50 de lei.”, a mărturisit Călin Donca.

Te-ar putea interesa și: Băutura verde pe care Călin Donca o consuma în fiecare dimineață. Ce conținea ”licoarea” care îl făcea ”mai inteligent”

De ce Călin și Orianda Donca și-au retras copiii de la școală. Cum își câștigă micuții deja banii: "Primesc 100 sau 50 lei"

Călin și Orianda Donca

“A fost foarte multă emoție la început”

La începutul acestui an, familia Donca se alătura unui proiect TV ce prezintă viața celor mai cunoscute familii din România, particpând la reality show-ul „Mămici de pitici, cu lipici”.

“Am primit în viața noastră proiectul Mămici de pitici, cu lipici cu brațele deschise! A fost foarte multă emoție la început! Copiii, ca și noi, sunt deschiși pentru reality, deoarece nu avem nimic de ascuns, am povestit cu ei și le-am explicat să se poarte natural, așa cum sunt ei, și să ofere mai departe celor care ne privesc informațiile pe care noi i-am învățat deja de-a lungul anilor. Și, prin fiecare emisiune realizată, să aducem un plus de valoare celor ne privesc – atât copiilor, cât și adulților.

Acest proiect mă determină să fiu mai ordonată, mai planificată, este cumva un test și pentru mine personal, deoarece nu este foarte simplu să ai o casă cu cinci copii mici, să arăți bine și ca mama, și ca femeie. Însă, de-a lungul anilor, am găsit împreună cu soțul meu diverse soluții pentru a echilibra mai multe aspecte ale vieții noastre ca și familie, ca și cuplu… business, părinți. Scopul participării noastre la acest reality este de a inspira telespectatorii și, de asemenea, pentru noi, personal, este o provocare“, a precizat Orianda Donca.

Te-ar putea interesa și: Dorian Popa, una dintre ”victimele” lui Călin Donca. Influencerul, după ce afaceristul a fost arestat: ”Sunt șocat, debusolat! Nu răspunde nimeni la telefon!”

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Unul dintre cei mai bogați români, alături de soție. Rar a fost văzut în asemenea momente
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Ion Iliescu va fi înmormântat în cimitirul Sfânta Vineri! Și-a pregătit locul de veci
Capital.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Vom fi OBLIGAȚI să REPARĂM electrocasnicele STRICATE. CÂND se va APLICA
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro