De ce boală suferă Răzvan Fodor, concurentul Asia Express. Soția lui se teme să nu se agraveze

De ce boală suferă Răzvan Fodor, concurentul Asia Express. Soția lui se teme să nu se agraveze
Răzvan Fodor a acceptat provocarea Asia Express, chiar dacă suferă de astm

Răzvan Fodor participă la Asia Express și este hotărât să se întoarcă în România cu marele premiu de 30.000 de euro. Chiar dacă suferă de astm, actorul de 44 de ani nu a stat pe gânduri când i s-a propus să plece în Filipine și Taiwan pentru reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1. Soția lui se teme însă ca boala lui să nu se agraveze.

Răzvan Fodor a acceptat provocarea Asia Express, chiar dacă suferă de astm

Soția lui Răzvan Fodor mărturisește că a acceptat cu greu gândul că actorul de 44 de ani va participa la Asia Express, deși cei doi au călătorit la un moment dat prin India cu rucsacul în spate. Acum îi este foarte dor de el, mai ales că Răzvan nu are voie să vorbească la telefon în perioada filmărilor. În 10 ani de relație, ei nu au stat niciodată atât de mult timp despărțiți.

Irina Fodor recunoaște că îi mai apare câte o lacrimă de dor în colțul ochilor când se gândește la soțul ei, pe care îl va aștepta acasă îmbrăcată într-o rochie nouă și pantofi noi. Are însă și o mare teamă: Răzvan suferă de astm, iar boala i s-ar putea agrava în Filipine și Taiwan.

Razvan și Irina Fodor
Razvan și Irina Fodor

„Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo în Filipine și Taiwan sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă”, a declarat Irina Fodor pentru click.

Femeia nu își dorește ca soțul ei să îi aducă vreun cadou din Asia, ci așteaptă cu nerăbdare ca acesta să se întoarcă acasă sănătos. Nici măcar nu se gândește la marele premiu pus în joc, atât de mult îi duce lipsa lui Răzvan: „I-am zis că îl iubesc de nu se poate şi că nu contează dacă se întoarce de acolo câștigător sau printre primii cinci.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI