Antonia, apariție șocantă! Nu o mai recunoști pe soția lui Alex Velea, după ce artistul a plecat la Asia Express

Antonia, apariție șocantă! Nu o mai recunoști pe soția lui Alex Velea, după ce artistul a plecat la Asia Express

Cântăreața suferă foarte mult de când Alex Velea a pornit în aventura de la Asia Express. De aceea, nu trece aproape nicio zi fără ca celebra cântăreață să nu își transmită gândurile legate de tot ceea ce trăiește, în această perioadă, pe rețelele sociale. În această marți, artista a făcut publică o nouă imagine, prin care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Antonia, apariție șocantă! Nici nu o recunoști pe soția lui Alex Velea

Antonia, apariție șocantă! Nu o mai recunoști pe soția lui Alex Velea, după ce artistul a plecat la Asia Express
Antonia e de nerecunoscut, după ce Alex Velea a plecat la Asia Express. Artista s-a pozat într-o ținută inedită (foto stânga)

Artista îi duce foarte mult dorul lui Alex Velea, iar de aceea încearcă să se ocupe cât mai mult de propriile proiecte. Antonia este și cea care a rămas acasă, alături de cei doi băieți pe care îi are alături de cântăreț, câtă vreme acesta se află în Filipine, primul popas de la Asia Express. Acesta participă în show-ul de la Antena 1 împreună cu Mario Fresh. Artista de muzică pop a ajuns de nerecunoscut în momentele în care Alex Velea e departe de casă și de România.

În mod cert, acesta va aprecia cele mai noi imagini cu Antonia, pentru că artista a acceptat de curând invitația pentru o ședință foto inedită, din partea revistei Elle. Pentru respectivele ipostaze, vedeta a apelat la o ținută total neconvențională, dar și pentru o frizură cu totul nouă, alături de un machiaj în stil punk. În plus, ținuta Antoniei a fost stilizată și cu ajutorul unor cizme albe, cu ținte aplicate, pe care aceasta le-a afișat în timpul celei mai noi apariții ale sale. „Tematica din acest an a fost una nebunească!”, a scris Antonia, în dreptul pozei de pe Instagram.

Cu doar două zile în urmă, aceasta și-a lansat și cea mai nouă melodie, alături de un videoclip pe cinste, spre surpriza fanilor. Piesa ei se numește „Trika Trika” și deja a făcut furori în mediul online, la scurt timp de când a fost publicată pe YouTube, având un număr record de vizualizări. Soția lui Alex Velea s-a afișat în ținute tranparente, în videoclipul pentru care a colaborat cu artistul Faydee.

Urmăriți Playtech.ro și pe