De ce au făcut Cosmin Natanticu și soția Eliza o criză de nervi la Asia Express. Ce s-a întâmplat la Antena 1

De ce au făcut Cosmin Natanticu și soția Eliza o criză de nervi la Asia Express. Ce s-a întâmplat la Antena 1
Cosmin Natanticu și Eliza, criză de nervi la Asia Express: ce s-a întâmplat?

Cosmin Natanticu și soția sa au fost unul din cuplurile căsătorile ale acestui sezon. Cei doi au reușit să fie astfel descoperiți mult mai bine de fanii lor. Aceștia au trecut și prin situații tensionate. De ce au făcut o criză de nervi în cadrul show-ului de aventură de la Antena 1?

Cosmin Natanticu și soția, criză de nervi la Asia Express: ce i-a adus pe parteneri în acest punct?

Asia Express este una din cele mai grele emisiuni tocmai pentru că duce condurenții la stări extreme și de multe ori la capătul răbdării. Probele complicate și experiențele noi pun la încercare și relația dintre cele două persoane din echipă, lucru care s-a petrecut cu multe cupluri de-a lungul proiectului.

De această testul suprem a fost simțit de Cosmin și Eliza Natanticu. În timpul realizării unei probe de dans cei doi s-au enervat la culme unul pe celălalt. Amintim faptul că toți concurenții se luptă să facă tot ce pot pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro în timp ce parcurg provocări grele în Drumul Împăraților.

În ediția din 24 octombrie toți au ajuns în Georgia, iar Irina Fodor le-a pregătit o probă frumoasă, dar și grea. Echipele au trebuit să învețe un dans specific țării respective, iar pașii nu au fost deloc ușori și nici coregrafia una scurtă.

Soții au încercat minute bune să imite ceea ce văzuseră anterior de la un localnic, dar nu au reușit să învețe în totalitate toți pașii, ulterior s-a iscat o ceartă uriașă între cei doi.

„Lizi m-a mai luat și la mișto”

„Lizi m-a mai luat și la mișto că nu știe care e stânga, care e dreapta. (…) Suport adevărul, dar am zis de la începutul acestei emisiuni, dar arunci era loc de asta? Era loc să spui că nu e stânga, dreapta. Tu ajută-mă, încurajează-mă, hai să facem.”, a comentat Cosmin Natanticu la Asia Express.

Eliza și-a motivat mai apoi reacția și a menționat că la rândul ei nu era în toane bune și nu se simțea deloc bine fizic. Cu toate astea, cei doi i-au făcut pe cei de acasă să îi urmărească în continuare:

„Îmi venea să plâng, să leșin, mă durea spatele, dar tu nu ști cum e înainte de perioada aia, este oribil.”, a motivat Eliza Natanticu. Aceștia sunt iubiți de mulți oameni din spatele micilor ecrane, mai cu seamă că a fost remarcat faptul că se înțeleg de minune în rest.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI