De ce ar fi murit, de fapt, Iulian Juncănaru, fostul concurent de la „Chefi la cuţite”. Stomatologul avea doar 39 de ani

De ce ar fi murit, de fapt, Iulian Juncănaru, fostul concurent de la „Chefi la cuţite”. Stomatologul avea doar 39 de ani
De ce ar fi murit, de fapt, Iulian Juncănaru, fostul concurent de la „Chefi la Cuțite”. Ce s-a aflat acum despre cazul său.

De ce ar fi murit, de fapt, Iulian Juncănaru. Fostul concurent de la show-ul culinar „Chefi la Cuțite”, în vârstă de doar 39 de ani, a fost găsit fără suflare în propria sa locuință. Cauza decesului bărbatului cunoscut și drept stomatologul vedetelor nu a fost făcută publică, în primă fază. Ce s-a aflat acum.

De ce ar fi murit, de fapt, Iulian Juncănaru

Iulian Juncănaru, în vârstă de 39 de ani, s-a stins din viață. Cunoscut drept stomatologul vedetelor, întrucât trata diverse nume din lumea showbiz-ului românesc, bărbatul a fost subiect de primă pagină în ziarele naționale, în weekendul curent. Potrivit primelor informații, fostul concurent de la „Chefi la Cuțite” a fost găsit fără suflare în propria sa locuință.

Anunțul trecerii la cele veșnice a tânărului a fost confirmat atât de către apropiații săi, cât și de către reprezentanții clinicii medicale la care activa. Colegii stomatologului au notat câteva cuvinte dureroase, în circumstanțele tragediei. Angajații unității sanitare s-au declarat cu adevărat zguduiți de trista veste.

„Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj (…). A trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru. Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie.

Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor. Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”, au transmis colegii lui Iulian Juncănaru.

„Prea tânăr ai părăsit această viață…”

Cauza decesului lui Iulian Juncănaru nu a fost făcută publică, inițial. Cancan.ro scrie că, din primele investigații realizate de oamenii legii, cel mai probabil un stop cardio-respirator ar fi curmat viața tânărului. Prietenii acestuia ar fi fost la curent cu anumite probleme cardiace de care victima ar fi suferit.

Stingerea din viață a lui Iulian Juncănaru a fost un adevărat șoc pentru toată lumea. Toți cei care l-au cunoscut trăiesc, acum, doar cu amintirea lui. O parte dintre prietenii fostului concurent de la „Chefi la Cuțite” (ediția a opta) au transmis câteva cuvinte sfâșietoare în onoarea sa.

„Juncănaru Iulian, Cerul să se bucure de tine, prietene! Din #OmulÎnger ai devenit #ÎngerulOmului! Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore! Odihnește-l Doamne în Sânul lui Avraam! / Cum o să uităm clipele petrecute , cum ai lăsat toate realizările tale și toate eforturile depuse? Prea tânăr ai părăsit această viață și ai lăsat un gol imens familiei și prietenilor. Dumnezeu sa aibă grijă de sufletul tău! Drum lin printre îngeri drag prieten!/ Pentru noi rămâi acel om pe care mulți și-l doresc aproape. Drum lin alături de îngeri./ Drum bun dragul meu prieten/”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de amicii lui Iulian Juncănaru.

Urmăriți Playtech.ro și pe