De ce ar fi chemat-o procurorii DNA pe Irina Tănase, de fapt: ”Nu am dat declarații”

De ce ar fi chemat-o procurorii DNA pe Irina Tănase, de fapt: ”Nu am dat declarații”
Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a dezvăluit de ce a fost chemată, de fapt, la DNA

Irina Tănase spune adevărul despre motivul pentru care ar fi chemat-o, de fapt, procurorii la DNA. Logodnica lui Liviu Dragnea aduce acuzaţii grave sistemului de justiţie din România.

Motivul pentru care Irina Tănase a fost chemată la DNA

Logodnica lui Liviu Dragnea, în vârstă de 27 de ani, este, cu siguranţă, una dintre cele mai controversate persoane din lumea politică a României. Devenită celebră datorită relaţiei pe care o are cu fostul lider PSD, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, aceasta continua să atragă atenţia opiniei publice. Acum, Irina Tănase este nevoită să explice de ce ar fi chemat-o, de fapt, procurorii DNA.

Tânăra a declarat, cu multă ironie, că motivul pentru care a venit la sediul Direcției Naționale Anticorupție este faptul că procurorul care se ocupă de cazul Tel Drum a dorit doar să o cunoască.

„Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine. Nu am dat declaraţii. Cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem. Există un articol în Codul de procedură penală care îmi permite să nu dau declaraţii. Acolo e vorba de fapte de când aveam eu 8 ani”, a spus logodnica lui Liviu Dragnea, conform Antena3.ro.

De asemenea, aceasta a ţinut să precizeze că sistemul de justiţie din România îi pune în pericol viaţa iubitului său, în vârstă de 58 de ani.

„Nu pot că consider o coincidenţă că pe 22 decembrie spuneam că lui Liviu îi este pusă viaţa în pericol şi pe 23 s-au scris citaţiile către toată familia. O pot considera o pedeapsă. Sau o răzbunare a sistemului asupra noastră pentru că am îndrăznit să vorbim despre situaţia în care este acesta. E părerea mea”, a declarat Irina Tănase.

Lui Dragnea nu i-au fost permise investigaţii medicale

Deşi starea de sănătate a fostului şef PSD nu este deloc una bună, se pare că judecătorii nu i-au permis acestuia să aibă acces la investigaţii medicale amănunţite pentru a se afla cauza durerilor groaznice pe care le are Liviu Dragnea.

„E vorba de un chin la care e supus. De o formă de tortură, din punctul meu de vedere. Atâta timp cât şase luni laşi un om să se chinuie cu nişte dureri şi să i se agraveze starea de sănătate… Asta deşi îndeplineşte toate condiţiile legale să fie dus la investigaţii medicale. Astfel, eu consider că e vorba de o formă de tortură. O încercare de a-l presa”, a mai spus Irina Tănase.

Fostul politician se află, încă din luna mai a anului 2019, încarcerat la penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI