Liviu Dragnea, tras în piept de autorități. Ce i se pune la cale: „Am primit telefoane să avem grijă ce medicamente primește”

Liviu Dragnea, tras în piept de autorități. Ce i se pune la cale: „Am primit telefoane să avem grijă ce medicamente primește”
Irina Tănase, informații noi despre Liviu Dragnea

Starea lui Liviu Dragnea nu a fost una foarte bună, el fiind infectat cu noul coronavirus, în ciuda faptului că s-a protejat întotdeauna. Fostul lider PSD se află în a 14 zi de la infecția cu COVID-19, însă revenirea lui la penitenciarul Jilava nu pare să fie foarte sigură. Din acest motiv, familia și logodnica sa se gândesc la ce e mai rău.

În ce stare se află Liviu Dragnea

În urmă cu șase zile, bunul prieten al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu le aduce la cunoștință românilor că prietenul său a fost mutat în spitalul penitenciarului Jilava și că boala sa s-a agravat. Acesta a reclamat medicii, explicând că nu vor să ofere nicio informație legată de starea de sănătate a fostului lider PSD.

Ulterior, acesta a revenit cu vești bune despre starea lui Dragnea, explicând că a reușit să ia legătura cu el și se simte bine. Fostul lider PSD le-a transmis tuturor că starea sa este bună și că boala nu a fost agresivă până în acel moment.

„În sfârşit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul Penitenciarului Jilava, secţia celor infectaţi de virus, unde a fost transferat cu câteva zile în urmă! M-a rugat să transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puţin până azi! M-a asigurat că va trece şi prin această nouă încercare, şi că va lupta pentru viaţa sa! Vă voi ţine la curent în mod constant!”, a transmis Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Logodnica lui Liviu Dragnea, îngrijorată pentru viața fostului lider PSD

Irina Tănase a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 despre ultimele noutăți referitoare la evoluția bolii lui Liviu Dragnea, dar și despre externarea acestuia din spital. Fostul politician se află în cea de-a 14 zi de la infectarea cu COVID-19, iar potrivit procedurilor, acesta trebuia să fie transferat înapoi în penitenciar.

Potrivit logodnicei sale, lucrurile stau diferit în cazul fostului lider PSD. Acesta va mai fi supus unui test de COVID-19, deși nu face parte din protocolul obișnuit, iar mai apoi ar putea fi transferat la Timișoara sau Ploiești, pentru încă zece zile.

Irina Tănase se arată îngrijorată de aceste posibile mutări neregulamentare, dat fiind faptul că Liviu Dragnea este tratat diferit de orice alt pacient reținut, infectat cu COVID-19. În plus, logodnica lui Liviu Dragnea a precizat că multe lume a avertizat-o cu privire la tratamentul pe care iubitul ei l-a primit în această perioadă.

„Nu există nicio explicație. Starea lui este bună, este una stabilă, mai are o zi de carantină. Pe data de 23 ar trebui să fie transportat înapoi la Penitenciarul Rahova, însă se pare că în conducerea spitalului sau în modalitatea lor de organizare s-a hotărât că ar trebui să fie mutat la penitenciar la Ploiești sau la Timișoara pentru 10 zile.

Explicația pe care au dat-o a fost aceea că și dacă ar fi fost în stare de libertate după carantină ar fi obligat, după 10 zile, să poarte mască. El a purtat mască și până acum, a avut dezinfectant, a dezinfectat absolut tot în jurul lui, evident nu este asta o problemă (…)”, a spus Irina Tănase, într-un interviu acordat Sabinei Iosub, pentru Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI