01 apr. 2021 | 16:29

De ce Andrei Duban nu s-ar însura niciodată cu Adelina Pestrițu, de fapt. Motivul l-a șocat pe Cătălin Măruță

Monden
De ce Andrei Duban nu s-ar însura niciodată cu Adelina Pestrițu, de fapt. Motivul l-a șocat pe Cătălin Măruță
De ce Andrei Duban nu s-ar însura niciodată cu Adelina Pestrițu, de fapt. Motivul l-a șocat pe Cătălin Măruță

Dezvăluiri scandaloase la PRO TV, la emisiunea La Măruță. Grațiela Duban a mărturisit de ce soțul ei nu s-ar însura niciodată cu Adelina Pestrițu. Care este motivul rușinos care l-a șocat chiar și pe prezentatorul Cătălin Măruță. Nimănui nu i-a venit să creadă.

De ce Andrei Duban nu s-ar însura niciodată cu Adelina Pestrițu

Cătălin Măruță se ține de șotii de 1 Aprilie. Și, pentru că tot este Ziua Internațională a Păcălelii, prezentatorul de la PRO TV i-a propus un joc amuzant Grațielei, soția lui Andrei Duban, prima lui invitată din ediția de joi de La Măruță. Amfitrionul a pus-o pe Grațiela Duban în fața faptului împlinit.

Vedeta i-a arătat frumoasei blondine câteva fotografii cu cele mai cunoscute artiste din România și a întrebat-o pe soția actorului cu cine s-ar potrivi, după părerea ei, Andrei Duban dacă nu ar fi fost căsătorit cu ea.

În lista lui Cătălin Măruță rulau nume celebre precum Lora, Anna Lesko, Andreea Mantea, Iulia Albu sau Adelina Pestrițu. Dacă pe Lora a simpatizat-o și a spus că l-ar vedea, într-un scenariu ipotetic, pe Andrei Duban căsătorit cu ea, toți din platoul emisiunii au rămas șocați în momentul în care Grațiela a explicat de ce Andrei Duban nu s-ar însura niciodată cu Adelina Pestrițu.

„I-ar plăcea foarte tare posteriorul Lorei, cui nu ii place? L-aș vedea căsătorit și cu familie cu Lora. A trecut testul, să zicem. Cu Adelina nu. Andrei, daca ar fi putut să mă ia și pe mine de nevasta virgină, ar fi făcut-o. Asta ar fi fost dorința lui, să fiu virgină. Ce să-i fac, dacă nu m-a luat din liceu…a fost prea târziu. Nici eu nu am fost virgină, dar nici așa meciuri în picioare nu am avut. Ea e familistă, dar nu a avut noroc.”, a declarat soția lui Andrei Duban la PRO TV.

Andrei Duban avea poze în laptop cu Andreea Mantea dezbrăcată

De ce Andrei Duban nu s-ar însura niciodată cu Adelina Pestrițu. Motivul rușinos invocat de Grațiela nu a fost singurul moment stânjenitor din timpul emisiunii „La Măruță”. Soția actorului a mărturisit că, acum 12 ani ani, la începutul relației lor, a găsit câteva fotografii interzise cu Andreea Mantea goală-pușcă în calculatorul lui Andrei Duban.

Fosta concurentă de la Survivor România susține că nu este o persoană geloasă și s-au amuzat pe tema acelui episod. Întrebată dacă l-ar vedea pe partenerul ei cuplat cu Andreea Mantea, Grațiela Duban a spus că nu.

„Ea a fost cu Cristi Mitrea si lui Andrei i-a fost frică de el. Ia că mi-am adus aminte de ceva. Când l-am cunoscut pe Andrei m-am uitat în pozele lui și am văzut o poză cu ea goală. Nu știu dacă a fost ceva între ei.

Nu sunt geloasă, am așa de mare încredere în el încât…uite, să îți povestesc. Am fost în Amsterdam pe Red Street, i-am dat 50 de euro și i-am spus: hai, du-te si fă-te de râs și la astea.”, i-a mărturisit Grațiela Duban lui Cătălin Măruță la PRO TV.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro