De ce a scăzut randamentul Simonei Halep. Sportiva a recunoscut ce greșeală majoră face

De ce a scăzut randamentul Simonei Halep. Sportiva a recunoscut ce greșeală majoră face
De ce a scăzut randamentul Simonei Halep. Sportiva a recunoscut ce greșeală majoră face

Simona Halep a spus totul despre greșeala pe care o face atunci când este pe teren. Cunoscuta româncă a fost eliminată de către Elise Mertens în optimile de finală la Madrid. Deși sportiva a dat tot ce este mai bun, aceasta a fost învinsă într-un joc spectaculos.

Ce greșeală majoră face Simona Halep pe teren

Simona Halep a spus totul despre greșeala pe care o face atunci când este pe teren. Sportiva a recunoscut că are nevoie de o pauză după 20 de zile petrecute în bulă, căci ultima perioadă a extenuat-o și i-a adus multe provocări. Deși randamentul i-a scăzut, cunoscuta româncă a explicat faptul că privește înainte și că va reveni pe teren din ce în ce mai bună.

„Cu siguranță aș fi avut nevoie de mult mai multe meciuri, dar a fost cum a fost, cu accidentări, e greu să joc turnee dacă nu sunt sută la sută. Partidele pe care le-am jucat aici însă, la Madrid, mi-au arătat că sunt la un nivel destul de bun. Nu mi-am pierdut foarte mult din joc, dar mental și ca răbdare un pic se vede, mă grăbesc destul de mult și fac unele greșeli pe care în mod normal nu le-aș face sau în trecut nu le făceam. Trebuie să privesc însă înainte, să văd ce am greșit în meciul acesta și să încerc să fiu mai bună la următorul, însă, da, am în continuare nevoie să fiu pe teren.”, a declarat Simona Halep pentru GSP.

Sportiva a recunoscut că există schimbări la mai multe persoane din cauza pandemiei, căci publicul lipsește cu desăvârșire din tribune pentru a respecta regulile impuse de autorități cu privire la distanțarea socială. Simonei Halep îi este dor de fanii săi și abia așteaptă să revină lucrurile la normal.

„Da, bineînțeles că simt lipsa energiei venite de la public, pe care am avut-o mereu aici, mai ales în momentele grele publicul te ajută, cu siguranță. Cred însă că bula în care suntem este un pic apăsătoare, să stai închis în cameră și să nu poți să ieși este destul de greu. Cred că se vede la majoritatea sportivilor că suntem ceva mai nervoși decât eram înainte, încercăm să dăm însă tot ce avem mai bun și sper ca lucrurile să revină la normale pentru că ne este dor de public.”, a adăugat aceasta.

Cum își va petrecere Simona Halep perioada următoare. Sportiva, extenuată după Madrid

Simona Halep va avea parte de o perioadă aglomerată, ținând cont că urmează Roma și Roland Garros. Totuși, deși în anii trecuți sportiva ajungea mai devreme la Paris, anul acesta aceasta a recunoscut că are nevoie de timp petrecut acasă.

„Sunt două săptămâni de la Roma până la Roland Garros și o să fie greu să merg la Paris atât de repede. O să vin și pe acasă, trebuie să mă aerisesc, să ies în oraș, să mă plimb, am mai mult de 20 de zile de când stau închisă și este apăsător.”, a spus Simona Halep pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI