Ce truc secret are Simona Halep când intră în teren: ”Sper să-l scot de tot pentru că nu este așa de estetic”

Ce truc secret are Simona Halep când intră în teren: ”Sper să-l scot de tot pentru că nu este așa de estetic”
Simona Halep, truc special pentru momentul în care intră pe teren

Care este trucul Simonei Halep în momentul în care intră în teren. Ce face campioana noastră din momentul în care știe că trebuie să se concentreze și să dea tot ce are mai bun? Sportiva a dezvăluit care este obiceiul său.

Simona Halep are un truc aparte pentru atunci când intră pe teren

Simona Halep a vorbit într-un recent interviu oferit chiar de la Madrid despre gestul său special pe care îl face de fiecare dată când intră în teren. Fanii sunt extrem de atenți la fiecare lucru pe care îl face și de altfel e știută ca fiind un om care are atenție mare la detalii și e superstițios într-o măsură normală.

Cei care stau cu sufletul la gură de fiecare dată când se pregătește pentru o nouă competiție s-au întrebat de multe ori ce înseamnă mai exact gestul său de a duce degetul spre tâmplă în timpul emisiunilor.

Conferințele de presă din cadrul turneului de la Madrid se desfășoară în conformitate cu vremurile și resctricțiile aspre pe care încă trebuie să le respectăm. Concret, sportivii privesc spre un ecran și jurnaliști din toată lumea dialoghează cu ei.

Până la ediția în cauză, Simo a adunat șapte seturi câștigate la zero pe zgură. Întrebată despre cum privește aceasta setul câștigat categoric, jucătoarea de tenis a detaliat că: „Se spune că 6-0 este cel mai periculos scor pentru că adversara se resetează cumva și încearcă altceva, începe să-și dea drumul la joc și dacă pierzi un game-două, apoi se relansează partida. Eu încerc să câștig fiecare game pe care-l joc.

Nu mă sperie scorul de 6-0, însă poate fi periculos. Îmi place să încep partida bine și să am așa avantaj, dar niciodată nu mă gândesc că meciul este câștigat pentru că oricând se poate întoarce.”

„Îmi place să gândesc tenisul, nu să-l joc la întâmplare”

Câștigătoarea a două turnee de Mare Șlem a dezvăluit ce înseamnă, de fapt, gestul său pe care l-a repetat de multe ori până acum, un gest pe care îl face deja de ani buni.

„Îi arăt antrenorului că trebuia să gândesc mai mult, la punctul respectiv. Îmi place să gândesc tenisul, nu să-l joc la întâmplare sau să dau cât pot de tare în minge doar ca să dau. De aceea probabil în momentul respectiv nu am fost inspirată suficient sau cum mi-ar fi plăcut şi de asta apelez la acest gest, eu sper să-l scot de tot pentru că nu este așa de estetic”
Simona Halep (Sursa: gsp.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI