De ce a rupt Luminița Anghel legătura cu fiul adoptiv. Acum este în preajma altei vedete

De ce a rupt Luminița Anghel legătura cu fiul adoptiv. Acum este în preajma altei vedete
De ce a rupt Luminița Anghel legătura cu fiul adoptiv. Care a fost, de fapt, rădăcina tuturor relelor din relația părinte-copil.

Relația dintre David Pușcaș, în vârstă de 23 de ani, și mama sa adoptivă este una foarte controversată. De-a lungul timpului, ambele părți și-au lansat acuzații, fără să ajungă la un consens privind viața de familie. Acum, nici măcar nu își mai vorbesc. La rădăcina tuturor relelor ar fi bărbatul alături de care vedeta și-a refăcut viața. Află mai jos de ce a rupt Luminița Anghel legătura cu fiul adoptiv.

David Pușcaș, acum în vârstă de 23 de ani, a fost înfiat de către Luminița Anghel pe vremea când vedeta era căsătorită cu Marcel Pușcaș. Relația dintre cei doi adulți nu a mai funcționat, motiv pentru care au ales să se despartă. Fiul adoptiv a decis să rămână în continuare în custodia mamei sale, însă în prezent regretă acest lucru.

De ce a rupt Luminița Anghel legătura cu fiul adoptiv

Relația dintre David Pușcaș și Luminița Anghel s-a deteriorat semnificativ în momentul în care în viața artistei a apărut un alt bărbat. Este vorba despre Silviu Dumitriade, cu care vedeta s-a și căsătorit în anul 2012. În trecut, tânărul adoptat a făcut declarații în care a acuzat că nu a fost dorit. Mai mult, i s-ar fi aplicat un tratament violent pentru unele fapte.

„M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a dezvăluit David Pușcaș, în urmă cu mai mult timp.

Silviu Dumitriade și nici familia lui nu l-ar fi dorit în viața lor pe David Pușcaș. Actualul partener al Luminiței Anghel îi impusese tânărului restricții cu privire la ora la care trebuie să ajungă acasă. Fiul adoptat a susținut că nici nu putea să deschidă frigiderul pentru a mânca, dacă dorea.

Când familia se aduna laolaltă, în sufragerie, David Pușcaș nu era primit. Băiatul ar fi fost forțat de către Silviu Dumitriade să stea închis în propria sa cameră. A încercat să vorbească cu mama lui despre aceste probleme, însă se pare că Luminița Anghel nu a reușit să se împartă între soț și copil. Drept urmare, cei doi au rupt legătura și nu mai comunică.

Vedeta care l-a luat sub aripa sa pe David Pușcaș

David Pușcaș se află, în prezent, în atenția unei alte vedete din România. Este vorba despre Dana Coteanu, cunoscută în spațiul public după numele de scenă Dana Marijuana. Celebra cântăreață a mărturisit, potrivit libertateapentrufemei.ro, că îl consideră pe tânăr ca fiind copilul ei.

Când are nevoie de sfaturi, David Pușcaș apelează mereu la ajutorul vedetei. Cei doi se vizitează deseori și își petrec timpul realizând lucruri frumoase împreună.Băiatul este destul de confuz cu privire la intențiile pe care le-a avut Luminița Anghel în momentul în care l-a adoptat.

„Oare ce am însemnat pentru ea? Ea a spus că a adoptat la impuls”, s-a exprimat David Pușcaș.

Citește și: David Pușcaș are probleme mari. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel nu are soluție

Se pare, însă, că multe dintre golurile resimțite de David Pușcaș sunt acum completate de Dana Marijuana. Bineînțeles, nu toate. Din nefericire, relația tânărului cu Luminița Anghel continuă să se mențină rece.