De ce a revenit Marius Moga la Pro TV, de fapt. Adevărul despre Superstar România

De ce a revenit Marius Moga la Pro TV, de fapt. Adevărul despre Superstar România
Care este motivul pentru care Marius Moga a revenit la Pro TV?

Marius Moga a revenit la Pro TV, iar fanii artistului sunt extrem de încântați de noua mutare. Care este adevărul motiv din spatele apariției sale la postul căruia îi datorează un procent bun din notorietatea sa?

Care este motivul pentru care Marius Moga s-a întors la Pro TV?

Fanii fostului jurat de la ‘Vocea României’ sunt extrem de încântați pentru că acesta a lăsat puțin studioul deoparte și s-a reîntors pe micile ecrane. Cunoscutul artist s-a regăsit în noul proiect propus românilor, iar acum se bucură de alți colegi de breaslă cu care să discute îndelung despre ceea ce face el mai bine – muzica. Moga a acceptat propunerea șefilor Pro TV pentru a ocupa un scaun în juriul emisiunii SuperStar România.

Alături de el îi mai avem și pe Raluka, Smiley și Carla’s Dreams. Artistul a mărturisit că a a mai fost asaltat de oferte pentru diverse show-uri după ce a părăsit ‘Vocea României’, dar nu a acceptat și doar acesta l-a convins să revină la Pro TV. Bărbatul a fost transparent cu motivele care l-au adus din nou în fața camerelor de luat vederi. Cel din urmă consideră că SuperStar este un show de talent foarte diferit și susține stilul acestuia care e deja prezent în fața britanicilor și americanilor de peste 15 ani:

„Nu mă consider neapărat om de televiziune, mai degrabă om de muzică. De aia nici nu am mai intrat în alte show-uri, pe alte direcții, pentru că nu mă caracterizează să fiu în alte show-uri decât cele despre muzică. Și asta mi se pare un show diferit, mai ales că e tatăl și mama show-urilor de talent. E cam primul care a intrat în Marea Britanie și în America și e de 15 ani neîntrerupt.”

„Este despre cântat și performance”

„Ce pot să zic este că afli mai multe lucruri despre oamenii care vin să cânte. Pe lângă faptul că da, este despre cântat și performance și cum se prezintă și dacă au tot pachetul, chiar afli lucruri, sunt niște povești, fiecare are un background interesant, care câteodată te încurcă să dai un „nu’. Dar pe de altă parte, trebuie să fim onești cu cei care vin și au tot ce le trebuie în afară de povești. Chiar râdeam că ne știm de 20 de ani și Sergiu (n.r. Carlas’s Dreams) zicea „bă, voi ziceți același lucru, dar pare că vă certați’. (râde). Ceea ce e bine. Eu cred că rolul nostru aici e chiar să selectăm oamenii care au șansă să devină un superstar în România”
Marius Moga (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI