Ce frumoasă e fiica lui Marius Moga! A crescut enorm și seamănă cu ambii părinți

Ce frumoasă e fiica lui Marius Moga! A crescut enorm și seamănă cu ambii părinți
Ce frumoasă e fiica lui Marius Moga! A crescut enorm și seamănă cu ambii părinți

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și au o fiică superbă. Blondina a renunțat la meseria de reporter PRO TV pentru a-și întemeia o familie cu artistul. De asemenea, soția solistului lucrează la firma de producție a compozitorului, DeMoga Music.

Fiica lui Marius Moga, Maria, este superbă

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, povestea Bianca pentru Click!

În vara aceasta, cei doi vor împlini 7 ani de căsnicie și sunt mai uniți ca oricând. După nici un an de mariaj, Bianca Lăpuște a născut o minunăție de fetiță, care a primit numele Maria. Anii au trecut, iar fiica lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște s-a transformat într-o domnișoară superbă.

Imagini rare cu fetița artistului

Pe rețelele de socializare, cei doi părinți au publicat o serie de fotografii cu micuța lor. În această toamnă, Maria Elisabeta va împlini 6 ani și a moștenit trăsăturile mamei sale.

„Despre Maria, fiica noastră, nu ştim ce drum va lua, îşi va da singură seama când va creşte, până atunci fredonează piesele lui tati. E o combinaţie între noi doi, un mix, fiind foarte pedantă, cochetă, autoritară şi sensibilă. Are puţin din fiecare, dar are şi ceva al ei. Deocamdată e foarte ea însăşi, ne surprinde, are multă personalitate”, mărturisea Bianca despre fiica ei, într-un interviu mai vechi.

Marius Moga și Bianca Lăpuște s-au cununat civil pe 25 iunie 2014, la Alba Iulia. La eveniment au participat doar familiile și câțiva prieteni apropiați, printre care și Cătălin Măruță.

Urmăriți Playtech.ro și pe