Ce îi face nevasta lui Marius Moga după ce bărbatul pierde nopțile: ‘D-asta am luat-o de soție’

Ce îi face nevasta lui Marius Moga după ce bărbatul pierde nopțile: ‘D-asta am luat-o de soție’
Ce îi face nevasta lui Marius Moga după ce bărbatul pierde nopțile

Unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz-ul autohton, și anume Marius Moga și Bianca Lăpuște, au venit azi în emisiunea ”La Măruță”, unde au vorbit despre viața de familie.

Ce îi face nevasta lui Marius Moga după ce bărbatul pierde nopțile

De altfel, cei doi au venit platoul emisiunii îmbrăcați într-un mod asortat, semn că se pun de acord cu fiecare detaliu. Marius Moga a dezvăluit Bianca, soția sa, se implică activ în tot ce ține de muzica și de compozițiile artistului, ”trăgându-l la răspundere” dacă pierde nopțile pentru o piesă care ei nu-i sună ok.

”Ea lucreaza pe repertoriu si are o ureche foarte buna, e un feedback la rece al poporului. Exista si certuri intre noi pe tema asta. Imi zice uneori ”Pentru asta ai stat tu toata noaptea???”. Păi d-asta am luat-o de soție”, a mărturisit Moga despre frumoasa sa soție.

La această remarcă, Bianca Lăpuște a ținut să completeze: ”Mi-ai spus cativa ca ti am scos peri albi„, a spus aceasta.

Fiica lui Moga, pasionată de muzică

Cât despre Maria, fiica lor în vârstă de cinci ani, și ea se implică în muzică, cântă la pian și petrece mult timp în studio.

”Maria e foarte creativă, compune, canta la pian. Nu mai e un copil mic, are personalitatea ei. Tot timpul imi da idei. Ii place muzica, studioul e o terapie pentru oricine. Maria petrece si foarte mult timp la bunici, cu ei ne-am scos. Ei au timp să mearga la tot felul de activitati cu ea. În plus, îsi doreste un fratior sau o surioara, noi i-am promis. Este despre acel moment, am mai fost pe acolo. Anul asta ne-am propus sa facem ce ne place, viata asta e, trebuie sa facem ce ne place, adică Virtual Production, muzica, familia”, au mai spus cei doi.

Marius Moga, unul dintre cei mai prolifici compozitori, a spus și care este secretul său în ce privește compoziția.

”Nu am stat sa calculez dacă am cele mai multe hituri, nu ma gandesc la hituri, ma gandesc ca o piesă sa imi placa mie, tu stii de cate ori intorc piesele inapoi pana sa imi placa?”, i-a spus Marius Moga lui Cătălin Măruță.

Ce face în prezent însă Marius Moga? Artistul a mărturisit.

”Am un studio virtual cu leduri si filmam ca si cand am fi in diferite colturi ale lumii, chiar si pe Marte. Acum suntem in discutii, facem niste formate tv, sunt idei de pandemie, pentru noi pandemia a fost creativa”, a conchis Marius Moga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI