13 feb. 2024 | 17:36

De ce a renunţat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor. Cu ce se ocupă Anca în America: „Nu a contribuit, nu ne-am certat. E pe picioarele ei”

Monden
De ce a renunţat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor. Cu ce se ocupă Anca în America:
De ce a renunţat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor. Cu ce se ocupă Anca în America: "Nu a contribuit, nu ne-am certat. E pe picioarele ei"

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, pe care o mulțime de oameni o iubesc. Dacă pe ea o știe toată lumea, puțini sunt cei ce au auzit măcar o dată de sora ei. Cu ce se ocupă Anca și de ce a renunțat ea la toată averea familiei.

Anamaria Prodan mai are o soră

Anamaria Prodan strălucește ca un far, atrăgând atenția tuturor celor pasionați de showbiz. Cu toate că faima ei este omniprezentă, puțini sunt cei care cunosc în detaliu viața celei mai mici fiice a regretatei Ionela Prodan.

În umbra celei care ocupă mereu primele pagini ale ziarelor și postările virale de pe rețelele de socializare, se află Anca Savelio, sora mai mică a celebrei impresare, care de mai bine de două decenii își construiește viața și cariera în Statele Unite ale Americii.

Plecarea definitivă a Ancăi în America a marcat un moment de cotitură în viața ei și a surorii sale celebre. Spre deosebire de Anamaria, care a ales să rămână în lumina reflectoarelor și să își clădească imperiul în România, Anca a decis să-și găsească fericirea și succesul pe tărâmuri străine. Acolo, ea și-a întemeiat o familie, s-a căsătorit cu Anthony Savelio, un fost luptător de jiu-jitsu, și au împreună o minunată fetiță.

Citește și: Anamaria Prodan s-a văzut cu mama lui Ronald Gavril. Ce i-a transmis impresara

Dincolo de paravanul lumii strălucitoare a showbizului, Anca a ales un alt drum pentru ea însăși. Este agent imobiliar și a făcut tranzacții de succes care i-au adus atât satisfacție profesională, cât și financiară. Cu o discreție admirabilă, ea preferă să rămână în umbra surorii sale celebre, evitând cu pricepere refletoarele care își aruncă lumina peste tot ce ating.

De ce a renunțat Anca la averea mamei lor

În emisiunea lui Denise Rifai, Anamaria Prodan a fost întrebată de ce a renunțat Anca la averea lăsată în urmă cu Ionela Proda. Impresara a explicat că niciodată nu au avut discuții legate de bani și moștenire, iar sora ei a ales singură să nu ia niciun ban, pe motiv că ea nu a gestionat nimic și nici nu merită, fiind plecată peste hotare.

Când mama lor a trecut în neființă, Anca nici măcar nu s-a gândit să vină la drept. Astfel, Anamaria Prodan s-a ocupat de toți banii lăsați în urmă de regretata artistă și toată responsabilitatea a căzut pe ea.

„Noi n-am avut niciodată chestia asta, să luăm banii mamei. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți imobiliari din America. Sora mea este milionară, pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni. În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, neputând să stea în România, mi-a spus: „Pe mine nu mă interesează nimic din ce este aici, pentru că tot ce a fost ați gestionat tu și mama, eu nu am contribuit. Fă ce vrei!”, a spus Anamaria prodan în emisiunea lui Denise Rifai.

Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că niciodată nu s-au certat din cauza banilor și a existat înțelegere între ele când a venit vorba despre ajutor. În timp ce ea a moștenit case în România, Anca s-ar fi ales și ea cu proprietăți în SUA.

„Evident că nu s-a pus vreodată problema ca eu să nu-i dau Ancăi sau ea să nu mi dea mie sau să ne certăm, pentru că asta este o chestie care vine din educație, fiind pe picioarele noastre, nu am avut nevoie și nu înțeleg certurile pe averi, mi se par de nedescris.

Fiind omul care a gestionat această familie din momentul dispariției tatălui meu și având simțul afacerilor foarte dezvoltat, toată lumea m-a rugat să gestionez absolut tot, eu să investesc, iar sora mea a rămas cu foarte multe case în America, eu cu foarte multe în România. Nici măcar nu am avut o discuție referitoare la avere”, a mai dezvăluit vedeta.

Află și: Ronald Gavril, alături de Anamaria Prodan la premiera filmului Complotul bonelor: “I-am făcut o surpriză”. Ce spune despre fiul lui Reghe VIDEO EXCLUSIV

Ce avere avea Ionela Prodan

Cântăreaţă de muzică populară, Ionela Prodan, a încetat din viaţă în 2018, după o cruntă suferinţă. Toată averea ei a rămas la Anamaria Prodan, care a gestionat-o cum a știut ea mai bine. Ar fi vorba de peste 2 milioane de euro și o mulțime de proprietăți atât în România, cât și peste hotare.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan a explodat în noua emisiune. E prima fără Reghecampf lângă ea: „Mă credeţi tâmpită? Îmi vine să plâng”

Relația dintre cele două surori este, însă, una plină de armonie și înțelegere. Chiar dacă sunt firi total diferite, ele se înțeleg de minune și se sprijină reciproc în călătoria lor prin viață. Prodanca a fost mereu foarte mândră de sora ei, pe care o consideră o femeie foarte inteligentă, ce a reușit să ajungă la un nivel la care unii nici măcar nu visează.

Anca Savelio are și ea o avere impresionantă, pentru că are o carieră în afacerile imobiliare care i-a adus până acum venituri uriașe. Este foarte cunoscută și, de-a lungul anilor, a făcut tranzacții ce i-au adus în conturi sume de peste 20 de milioane de euro.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Locul din România care are peste 10 milioane de ani. Este una dintre cele mai frumoase destinații turistice
Click.ro
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Superbolid deținut de un om de afaceri român. Repararea mașinii, o mare aventură
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
România a pierdut cea mai iubită cântăreață de muzică populară. Moartea ei a lăsat un gol imens
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro