De ce a renunțat Sebastian de la Survivor România la cariera de fotbalist. S-a aflat acum motivul adevărat

De ce a renunțat Sebastian de la Survivor România la cariera de fotbalist. S-a aflat acum motivul adevărat
Drama din viața lui Sebastian

În ultimul episod din ”Survivor România”, Sebastian Chitoșcă a fost unul din eliminați. Momentul eliminării a venit în urma încălcării regulamentului competiției. Sebastian ar fi furat un telefon și ar fi dialogat cu soția sa. Dar, se pare că adevărata motivație pentru eliminare este cu totul alta. Cel puțin așa a reieșit din declarațile soției sale.

Sebastian Chitoșcă eliminat de la ”Survivor România”

Sebastian Chitoșcă, unul din participanții la competiția difuzată de Kanal D a fost eliminat, după ce a încălcat regulamentul. Conform celor relatate de prezentatorul emisiunii, Sebastian ar fi furat un telefon luând legătura cu soția sa.

Momentul i-a surprins, inclusiv pe fanii competiției, care nu se așteptau la un asemenea deznodământ, nu în ceea ce-l privește pe Sebastian Chitoșcă. Din păcate totul a fost dezvăluit în recentul episod difuzat de Kanal D.

”Dan: Tot ce s-a întâmplat va avea o consecință. Sebastian, tu ai fost prins încercând să iei legătura cu cineva drag de acasă.

Sebi: Da, am încercat să iau legătura cu soția mea. Nu are rost să spun câte luni sunt. De opt ani, mai mult de 2 săptămâni pe an nu ne-a despărțit nimic, sărăcie, bogăție, certuri, nimic. M-am trezit în acea dimineață și nu mai aveam stare să fac nimic. Simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Această emisiune este ca închisoarea Alcatraz. Nu putem face mai mult de 15 metri în față sau spate.”,a fost dialogul dintre Sebastian și Dan Pavel.

Drama din viața lui Sebastian

Până la acest moment nimeni nu știa care este situația cu adevărat din familia concurentului, lucrurile fiind dezvăluite de soția acestuia în cadrul emisiunii ”Teo Show”. Situația lui Sebastian nu este una ușoară, iar dramele din viața sa l-au marcat profund. De altfel, soția lui Sebastian Chitoșcă avea să vorbească despre aceste lucruri pe platoul emisiunii.

“A renunţat la cariera de fotbalist ca să fie alături de fratele lui. Acum doi ani, el a fost lovit în cap. A căzut şi s-a lovit foarte tare. Medicii i-au dat 5% şanse de viaţă. A trecut prin multe operaţii, trăieşte. Dar acum şi mama lui Sebi are probleme cu inima.

Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta. L-am văzut foarte afectat, am încercat să îl liniştesc. Dacă el era eliminat, ar fi trebuit să fie dat afară şi Culiţă pentru că şi el a încălcat regulamentul.”, a spus soţia Razbonicului Sebastian, la Teo Show.

”Acasă am lăsat o situație grea”

Deși și-a recunoscut greșeala, Sebastian Chitoșcă a și motivat decizia de a lua legătura cu soția sa. Cu toate astea, nu scuză cu nimic decizia acestuia de a încălca regulamentul competiției, regulament asumat atunci când a decis să participe la ”Survivor România”.

”Nu poți face nimic, decât să te duci în pădure să te pierzi sau să mori. Acasă am lăsat o situație grea, cu familia, cu mama, cu fratele. Am încercat să fac rost de telefon. Am vrut să scriu două fraze soției mele. Să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea și cam atât am făcut. Nu-mi pare rău pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor lângă ea.

În caz că am acasă oameni care mă apreciază și copii, le sugerez să nu facă ce am făcut eu, că nu este demn. Îmi cer scuze față de ambele echipe și față de oamenii care mi-au dat încrederea să ajung aici. Sunt bărbat, nu pot să las capul jos pentru greșeala pe care am făcut-o. Mi-am recunoscut toate defectele și greșelile, nu sunt mândru de ce am făcut și nu vreau să mai zic nimic.”, declara la finalul serii Sebastian.

Urmăriți Playtech.ro și pe