27 ian. 2022 | 18:04

De ce a renunțat Răzvan Fodor la muzică pentru actorie. Ce a dezvăluit vedeta după mai bine de 15 ani

Monden
De ce a renunțat Răzvan Fodor la muzică pentru actorie. Ce a dezvăluit vedeta după mai bine de 15 ani
De ce a renuntat Razvan Fodor la muzica pentru actorie. Ce a dezvaluit vedeta dupa mai bine de 15 ani

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. După ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Krypton, simpaticul cântăreț a renunțat la muzică, acum câțiva ani, pentru a urma o carieră în actorie. Din 2020, soțul prezentatoarei emisiunii „Chefi fără limite” de la Antena 1 face parte din distribuția serialului „Adela”. Motivul real pentru care Răzvan Fodor a agățat microfonul în cui și a devenit actor.

Răzvan Fodor, de la solistul Krypton la un îndrăgit actor de seriale și telenovele

De câțiva ani, Răzvan Fodor a îmbrățișat o carieră în televiziune, fiind prezentator al multor emisiuni TV. De la Masterchef la Burlacul la câștigarea celui de-al treilea sezon Asia Express, unde a făcut echipă cu bunul său prieten chef Sorin Bontea, soțul Irinei Fodor a câștigat simpatia a milioane de români din toate colțurile țării.

Fostul solist al trupei Krypton a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți tineri actori ai micului ecran, jucând în numeroase telenovele și seriale românești, precum „Aniela”, „Păcatele Evei”, „Daria, iubirea mea”, „Adela” sau „Iubire și Onoare”.

„Am luat un casting, se întâmpla undeva în 2005, atunci am şi încheiat cu formaţia Krypton. Prin august ne-am despărţit fără mare tam-tam, fără vreo supărare şi ranchiună şi am fost chemat la un casting pe care l-am luat. Acela a fost debutul meu: aveam un rol mic şi drăguţ în „Păcatele Evei”, un serial care s-a făcut în toamna anului 2005 la Acasă TV, cu o distribuţie mişto, cu Răzvan Vasilescu, Oana Pellea.

Şi m-a atras foarte tare zona asta, pentru că, la vremea aceea, mi se părea că industria cinematografică şi a televiziunii este mai bine pusă la punct decât industria muzicală din acea perioadă. Şi totodată a fost şi ca un pat moale în care am căzut după ce am renunţat la activitatea muzicală.”, a declarat Răzvan Fodor despre începuturile sale în actorie, într-un interviu acordat celor de la OK! Magazine.

Răzvan Fodor, veșnic îndrăgostit de soția lui Irina

În 2021, Răzvan Fodor a trecut prin momente dificile, atunci când soția lui Irina a fost plecată de acasă timp de 5 luni de zile, cu serviciul. Frumoasa șatenă a fost ocupată cu filmările pentru sezonul 4 Asia Express și emisiunea Chefi fără limite, ce va avea premiera în luna februarie. Fostul prezentator de la Burlacul a trebuit să se descurce singur cu gospodăria, având grijă de Diana, fiica lor.

„Ştiam că urmează ceva foarte nasol, m-am setat că două luni trebuie să mă ocup singur de tot. Am prins vreo trei săptămâni din şcoala copilului, m-am descurcat, am închis anul şcolar, perfect, copilul premiant. Asta mică ne-a ajutat şi, slavă Domnului, e bună la şcoală. Dar a trebuit să îmbin cu restul: un menaj uşor, plus căţeaua, să am grijă şi de ea, plus filmările mele.

Apoi a venit prima vacanţă şi am trimis-o pe Diana într-o tabără, pentru că am aşteptat vacanţa din vară ca să se întoarcă şi Irina şi să plecăm toţi trei. Dar nu ne-a ieşit, pentru că au apărut noile proiecte, atât la mine, cât şi la ea. Deci, practic, n-am avut decât un sfârşit de iulie cu un foarte mic început de august pe care l-am petrecut împreună. Şi a fost dificil, dar copilul a înţeles. A fost un an greu pentru noi toţi.

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au o fetiță de 10 ani pe nume Diana.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro