Sorin Bontea a dat-o de gol pe Irina Fodor: ‘Dă banii la lăutari pe aici’. Reacția genială a lui Răzvan Fodor

Sorin Bontea a dat-o de gol pe Irina Fodor: ‘Dă banii la lăutari pe aici’. Reacția genială a lui Răzvan Fodor
Cei doi s-au „conversat” pe Instagram

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt prieteni buni și au o relație foarte apropiată, mai ales după ce au câștigat împreună Asia Express sezonul 3.

Ce a putut să spună Sorin Bontea despre Irina Fodor

Acum, celebrul chef se află în Grecia, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, unde filmează pentru producția Chefi fără Limite.

Alături de ei se află și soția lui Răzvan Fodor, Irina, care este gazda show-ului.

În stilul plin de umor care îl caracterizează, Sorin Bontea i-a transmis un mesaj bunului său prieten Răzvan Fodor. Bucătarul i-a povestit că Irina cheltuie bani la lăutari.

„Auzi mă, băiatul meu, frate, mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic. Nu înțeleg care e treaba la tine. Cheltuie și banii. Vezi că a dat, Răzvane, băiatul meu, dedicații pe la lăutari pe aici. A dat toți banii pe la țambalașii aceștia pe aici și a strigat așa pentru Răzvănel, fără număr, pentru Țuca, pentru Țucu, nu știu, n-am înțeles”, a spus Sorin Bontea pe Instagram.

Imediat a venit și răspunsul de la Răzvan Fodor, care a intrat în joc și a făcut glume despre soția lui.

„Știu Sorine, nu-i combinație cu d-astea și o doare și mijlocu…”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Răzvan Fodor și Irina, căsătoriți de 11 ani

Răzvan și Irina Fodor sunt căsătoriți de aproximativ 11 ani și au o împreună o fiică, care le-a moștenit simțul umorului.

Odată ce Irina a înlocuit-o pe Gina Pistol la Chefi la CUțite și la Asia Express, ea și soțul ei au ajuns să lucreze în același trust, ca prezentatori. Totuși, lucrurile nu au stat mereu ca pe roate pentru cei doi în privința job-urilor.

„Eu trag acasă. Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare.

Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată.

Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă. Am făcut din bugetul ăla… l-am împărțit pe 12 luni. Nouă ne-a ieșit în perioada aia o viață atât de frumoasă și un parenting corect pentru copil, de nu-ți poți imagina”, a povestit Răzvan Fodor într-un interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI